Recept pro vás opět připravila kuchařka, autorka kuchařek a moderátorka Vendy spolu s desetibojařem Jirkou Sýkorou. K výrobě tohoto chutného salátu využili i čerstvý mléčný výrobek z Mlékárny Valašské Meziříčí.
Přejeme dobrou chuť a těšte se na další lehké a zdravé recepty!
Ingredience
- 1 balení těstovin (500g)
- 2 balení tuňáka ve vlastní šťávě
- 1 Bílý jogurt z Mlékárny Valašské Meziříčí
- 1 Kysaná smetana z Mlékárny Valašské Meziříčí
- 2 lžíce majolky
- Kukuřice
- Cherry rajčátka
- Jarní cibulka – nať
- Citronová šťáva, sůl, cukr, bílý pepř
Postup
Uvaříme si těstoviny v osolené vodě. Uvařené těstoviny promícháme s kukuřicí, tuňákem, rajčátky a natí jarní cibulky. Směs osolíme a opepříme. Poté si připravíme zálivku z Bílého jogurtu z Valašska, Kysané smetany z Valašska, majolky, citronové šťávy, cukru a soli. Salát promícháme a dáme vychladit. V letních horkých dnech je to pecka.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.