Sezóna hub je v plném proudu, a tak jsme pro vás připravili další recept na jejich úpravu.
Potřebujeme :
- kloboučky mladých zavřených bedel
- 2 vejce natvrdo
- 100 g tvrdého sýra
- 1 tavený jemný sýr
- 50 g šunky
- 1 stroužek česneku
- pažitka
- 1 cibule
- hladká mouka, strouhanka a vejce na obalování
- olej na smažení
Vejce a sýr nastrouháme na jemném struhadle, šunku a cibuli nasekáme též velice jemně. Přidáme pažitku, rozetřený česnek a tavený sýr; dobře promícháme.
Bedly očistíme a odstraníme jim třeně (nejlepší bude, když je ukroutíme).
Kloboučky naplníme směsí a obalíme je v mouce, vejci a strouhance. Smažíme na oleji, podáváme s bramborem a čerstvou zeleninou. Doba přípravy by neměla překročit půlhodinku.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.