Zahrádky jsou plné uzrálých rajčat. Už nevíte, co dobrého byste z nich přpravili? Zkuste tento recept. Přejeme dobrou chuť.
4 kusy, 30 minut
- 4 velká rajčata
- 1 balení tofu natural
- 1 snítka čerstvé pažitky
- 1 lžička drceného kmínu
- 1 lžička sušeného oregana
- 1 lžíce sójové omáčky
- 1 lžíce olivového oleje
- sůl a pepř
1. Tofu rozmačkejte vidličkou, smíchejte s nasekanou pažitkou, dochuťte kořením a zakápněte olejem se sójovou omáčkou.
2. Z rajčat vykrojte tvrdší části u stopky a vnitřek vydlabejte lžící. Naplňte připravenou nádivkou a dejte do trouby vyhřáté na 200 stupňů. Pečte přibližně 15 minut.
Recept vznikl ve spolupráci s bloggerkou Lindou z www.acotedajis.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.