A do třetice přinášíme recept na fazolový dip s rozmarýnem.
Ingredience:
- ½ šálku extra panenského olivového oleje
- 6 snítek rozmarýnu
- 1 plechovka oblíbených fazolí
- 1 stroužek česneku
- 3 lžíce nasekané petrželky
- 3 lžíce citronové šťávy
- ½ lžičky soli
- ¼ lžičky čerstvě mletého pepře
V malém hrnci prohřejeme olej a čerstvý rozmarýn. Vaříme cca 10 minut. Poté rozmarýn vyjmeme a ochucený olej dáme prozatím stranou. Zbylé ingredience rozmixujeme v kuchyňském robotu, do kterého nakonec po malých douškách přidáme i ochucený olivový olej. Dip necháme vychladit a podáváme.
Náš tip: Zkuste k dipu Kuřecí nugety křupavé z řady Do 15 minut šéfkuchařem!, kterou najdete pod značkou Vodňanské kuře. Kvalitní kuřecí maso je obalené v klasickém trojobalu a usmažené v řepkovém oleji. Na vás je jen vyjmout je z obalu a krátce tepelně upravit. Výborná chuť je zaručená. A navíc – bez éček! Orientační cena balení 260 g 35 Kč.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.