Pomazánek není nikdy dost ...
Suroviny
- 1 ks pórek
- 2 ks vejce natvrdo
- 1 špetka sůl
- 1 ks tavený sýr
- 1 ks větší mrkev
- 150 g Bílý jogurt z Valašska
- 1 špetka mletý černý pepř
Syrovou mrkev oškrábeme a nastrouháme na jemném struhadle. Vejce oloupeme a nakrájíme nadrobno. Čerstvý pórek nakrájíme také na drobné kousky. Mrkev, vejce a pórek promícháme, přidáme jogurt, tavený sýr, okořeníme a osolíme. Velikonoční pomazánku s mrkví a pórkem necháme 1 den odležet. Velikonoční pomazánka s mrkví a pórkem je výborná na jednohubky či chlebíčky, ale chutná i běžně s pečivem, takže si ji můžeme připravit celoročně.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.