Porce pro 4 osoby
Potřebujeme:
- 4 čerstvé pstruhy z Rybářství Kolář
- sůl
- máslo
- 20 dkg anglické slaniny
- 20 dkg špeku
- cibuli
- česnek
- petrželovou nať
- citrón
- červenou nebo zelenou papriku větší
Postup:
Pstruhy omyjte, osušte, osolte, pokapejte citronovou šťávou a nechte odpočinout. Mezitím si připravte směs na náplň: na nasekané cibulce osmahněte na kostičky nakrájenou slaninu, papriku a špek a vše dobře promíchejte. Nechte vystydnout a následně naplňte směsí pstruhy. Pstruhy osolte a položte na pekáč vyložený máslem a plátky citronu. Pečte 20 minut při teplotě 160– 200 °C. Na závěr posypte petrželkou.
Foto: zdroj Rybářství Kolář
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.