- 70g Farmářského másla Tatra
- 2 vejce
- 220 g cukru krupice
- 350 g hladké pšeničné mouky Penam
- půlku kypřícího prášku
- 250 ml trvanlivého mlékaTatra
- 200 g borůvek
- Tatra Salko karamel
- čerstvou mátu, moučkový cukr
1. Oddělíme žloutky od bílků, utřeme je s cukrema z bílků ušleháme sníh.
2. Ke žloutkům přidáme prosetou mouku s promíchanýmkypřícím práškem do pečiva a mléko.Na závěr vmícháme sníh.
3. Těsto vlijeme na plech a poklademe borůvkami.
4. Řezy bublaniny posypeme moučkovýmcukrem, přidáme lžičku Salka karamel a dozdobímečerstvou mátou.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.