Doba přípravy: 10 minut
Ingredience pro přípravu 4 porcí:
- 2 konzervy tuňáka Rio Mare v olivovém oleji
- 200g křehkých salátových listů
- 5 malých kulatých rajčat
- 6 nakládaných sušených rajčat
- 200g sýru feta
- 30g černých oliv
- pár lístků bazalky
- kapka extra panenského olivového oleje
- sůl na dochucení
Nakrájejte čerstvá rajčata, nechte okapat tuňáka a nakrájejte sušená rajčata na proužky.
Nechte polovinu oliv celých a nahrubo pokrájejte ty zbývající.
V misce smíchejte rajčata, olivy, tuňáka, a sýr fetu (který byste rukama měli nadrolit na malé kousky). Ochuťte troškou soli a zamíchejte všechny ingredience dohromady.
Umyjte a osušte salátové listy a pak je zakápněte olejem a dosolte dle chuti.
Přidejte všechny zbývající ingredience a ozdobte lístky bazalky.
Ihned podávejte.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.