Babinet.cz  /  Recepty  /  Masa a vnitřnosti  /  Bylinkové kuře - kebab

Bylinkové kuře - kebab

22.11.2005 - Redakce Babinet

  • 4 kusy kuřecích filet
  • ingredience na bylinkovou marinádu

Filety si rozkrojíme na dva plátky(jak patrno z obrázku)a marinujeme je nejlépe přes noc.Plátky napíchneme na špejle a pečeme 2 minuty na každé straně.Podáváme s čerstvým salátem a omáčkou dip. Zdroj: Informační kancelář pro vejce a bílé maso-Norsko, přeložil T.Mozer.

Vaše názory

Pro vložení komentáře se prosím nebo zaregistrujte.

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

  • Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.