Babinet.cz  /  Recepty  /  Masa a vnitřnosti  /  Rybí kabáb

Rybí kabáb

22.11.2005 - Redakce Babinet

  • 500 g rybího masa (kapr,filé,..)
  • 2 cibule
  • 4 stroužky česneku
  • 4 lžíce jogurtu
  • 2 lžičky horkého koření
  • 1 lžička chilli nebo pálivé papriky
  • 1/2 lžičky mletého zázvoru
  • 1 lžička tlučeného kmínu
  • sůl
  • máslo

Utřeme česnek a rozmícháme ho v menším množství vody. Rybí maso nakrájíme na kousky a chvíli je máčíme v česnekové vodě. Rozemeleme cibuli a se solí a kořením ji rozmícháme v jogurtu. Do směsi pak přendáme kousky masa a necháme je tam 2-3 hodiny. Pak kousky napícháme na grilovací jehlice, grilujeme je zvolna a pořád potíráme rozpuštěným máslem, až je maso zlaté.

Vaše názory

Pro vložení komentáře se prosím nebo zaregistrujte.

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz