Na vznik závažných onemocnění má vliv více faktorů. Patří k nim zejména genetické...
Zpět na článek
Babinet.cz /
Podcasty /
Babinet.cz /
Vyšší cholesterol léčíme i jídlem. Co vařit? Na to jsme se... /
Vaše názory
Vyšší cholesterol léčíme i jídlem. Co vařit? Na to jsme se zeptali odborníků
Další z podcastů
-
Home office? Pozor na křečové žíly! Co radí primář Žilní kliniky MUDr. Ota Schütz
Pro mnohé z nás se stal home office součástí každodenní reality. Podmínky nemusí být...
-
Ne/bezpečná estetická medicína: Rozmáhají se zákroky prováděné nekvalifikovanými lidmi
Plastická chirurgie a estetické zákroky se stávají čím dál běžnější...
-
Biopsie bez operace! Novou metodu diagnostiky rakoviny vaječníků se od VFN učí celý svět
Ročně u nás onemocní rakovinou vaječníků až 1000 žen. Účinná prevence neexistuje, příznaky jsou...
-
Krok za krokem k zelenější budoucnosti: Plastové obaly pouze ze 100% recyklátu. Je to možné?
Vyrábět plastové obaly pouze ze 100% recyklátu? Společnost Werner &Mertz, výrobce ekologické drogerie...
Nejposlouchanější podcasty
- O zdravém stárnutí, prevenci nemocí spojených s věkem a prodloužení aktivního života
- Pásový opar a RS viry mohou být závažná onemocnění, o jejichž nebezpečí řada lidí neví
- Krok za krokem k zelenější budoucnosti: Plastové obaly pouze ze 100% recyklátu. Je to možné?
- Biopsie bez operace! Novou metodu diagnostiky rakoviny vaječníků se od VFN učí celý svět
- Ne/bezpečná estetická medicína: Rozmáhají se zákroky prováděné nekvalifikovanými lidmi
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Jak bojovat s vysokou hladinou cholesterolu? Vím, že to rozhodně není nic zdravého, ale nějak se mi ho nedaří poslat zase do těch správných hodnot.
Zkoušela jsem na to diety, dodržování všech pravidel co mi řekla doktorka, ale přes to jsem přišla na kontrolu a bylo to to stejné. Pomohlo mi, když jsem si koupila doplněk stravy, který obsahuje vitální houbu shiitake, která při pravidelném užívání dokáže snížit hladinu cholesterolu a dostat ji na normální hodnoty.
Za jak dlouho to dokáže? Jak dlouho to trvalo než jste se dostala na normální hladinu cholesterolu?
S MycoCholestem od mycomedica.cz to šlo rychle a snadno. Já na něj prostě nemohu dát opustit a jsem spokojená. Konečně mám cholesterol v normálních hodnotách a nemusím se tím zbytečně stresovat.
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.