Všichni jsme se jednou učili jezdit na kole, ale ještě nikdy to nebylo pro děti (a jejich rodiče) tak snadné! Na odrážedle First BIKE...
Zpět na článek
Babinet.cz /
Magazín /
Aktivní život /
Zapomeňte na dětská kola s postranními kolečky! /
Vaše názory
Zapomeňte na dětská kola s postranními kolečky!
Další z magazínu
-
Japonský bobtail je společenský a hravý. Řeč tu ale není o psovi
Japonský bobtail je jedním z nejroztomilejších a nejzábavnějších kočičích...
-
Jak si užít pohodový podzim a předejít tak podzimním splínům
Dny se zkracují, sluníčka ubývá a přibývá dnů se sychravým počasím a temnými...
-
Dejte vale chaosu aneb Relaxace má nepochybně pozitivní vliv na naše psychické zdraví
Váš diář je plný termínů schůzek a úkolů, ale ať bychom hledali sebevíc, nenašli bychom...
-
Pravidlo 80/20: I po čtyřicítce si můžete udržet skvělou postavu
Čtyřicítka znamená pro nás ženy magické číslo. Mnohé z nás se ho obávají,...
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
First bike jsou super odrazedla moje ditko je ma a je uzasne uplne si na nej zvyklo ! :) lepsi jak kolo s tremi kolecky v zadu :DD
Ja bych teda kdybych mela dite tak bych sla do early rider, odrazedla nesktucne lehka, krasna a kvalitne vyrobena, moje dite jej melo ale uz bohuzel vyrostlo :(
Jo early rider, na ty jsem zapomel to jsou taky krasavci :) o tom zadna
Frog jsou take skvela odrazedla! :))
Znacka Frog je hodne oblibena znacka kol pro dite. co sky team nekdo zkusenosti ? :)
Early rider je krasavec, ale frog ma od manzelky sestra pro sveho synka a je podobne a take krasne lehounke a perfektne vypada :)
Alesku, kde ty kola kupujes ? :D nejsi ty nejaky prekupnik ? :DD
nene na cyklospeciality.cz uzasne stranky na kola a odrazedla koukni :)
Aha aha, to je krasna stranka na kola a odrazedla uz jsem kolikrat se tam divala abych neco vybrala ale je to tezky vyber sakra :D tolik krasnych kol
Hodne lidi odtam kupuje, jsou to odbornici a maji to v ruce :) frog a early rider jsou super znacky od kazde bych brala tak 5 produktu :D
To je super tak je kup urcite budou mit radost radkka :D ceny maji taky dobre :) lepsi jak nejake kolo nebo odrazedlo z marketu s jidlem :D
to je jasne.. nam domu dorazilo tohle : http://www.cyklospeciality.cz/detska-odrazedla/detske-lehke-kolo-frog-62/ a jsem spokojena :)
to je krasny odrazedlo :) at se na nem hezky jezdi a malo padu. ja ted shanim kolo.. do mesta a tak takze hledam hledam :)
na cyklospeciality maji spoustu krasnych mestskych kol. koukni tam jestli se ti nebude nejaky libit zkusim se kouknout a nejaky poslat :)
Jo dekuji to vim ale premyslim stale jaky si mam koupit :D za chvili bude podzim a to uz moc nebudu jezdit :D
No tak rychle otevri cyklospeciality a neco porid je jedno co maji vsechny kola perfektni :)
Jo to prave chci tak dekuji za vsechno kdybych cokoliv potreboval tak se urcite ozvu pro radu :D :)
Jo urcite se ozvy :) mam tady veci pod palcem :D
Lidi ano, kola tam maji fakt pekna, manzel ted domu dotahl mestke kolo a vypada vyborne :)
s tim mi porad chtel bych take do prace atd ale porad nevim :D
A co třeba Yedoo, jak je hodnotíte? Chystám si pořídit synkovi toto - https://www.cyklovybava.cz/odrazedlo-12-yedoo-too-too-brake:17850/, ale tak nechci mu kupovat něco, co by mu ubližilo... Jsou ty Frogy kvalitněji zpracované?..
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.