FREEPORT INTERNATIONAL OUTLET je prvním outletovým centrem, které vzniklo v ČR a je současně jedním...
Zpět na článekZajeďte si za výhodnými nákupy do Freeportu!
Další z magazínu
-
Jak v zimě nosit černý rolák a s čím ho kombinovat
Černý rolák se řadí mezi nejzákladnější fashion kousek dámského šatníku....
-
Jaké podzimní bundy a kabáty nesmí chybět v šatníku žen po padesátce
Podzimní bundy a kabáty by měly být nejen stylové, ale také praktické a pohodlné....
-
Trendy podzimní kalhoty pro ženy 50+: Jaké vám budou opravdu slušet?
Váháte, jaké kalhoty obléknout během letošního podzimu? Pro ženy nad 50 let je důležité...
-
Baggy džíny jsou stále in: Jak je nosit během podzimu
Baggy džíny se v posledních sezonách staly jedním z nejoblíbenějších módních...
Nejčtenější články
- Podzimní dekorace s dýněmi. Vše, co k výrobě potřebujete, najdete v přírodě
- Dekorace z borových šišek a světelného LED řetězu zaženou mlhy a tmu
- Pletení a háčkování: Horká čokoláda s marshmallow rychle nevychladne díky vašemu originálnímu termohrnku
- Dušičková výzdoba. Vyrobte si křížek na hrob ze suché vazby z travin
- Jednoduché tvoření z podzimního listí, které bude děti bavit: Roztomilý ježek, strom i jemná víla
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
freeport navštěvuji ráda, využívám velké akce a také se zapojuji do soutěží. Už teď se těším na víkend 25. a 26.října kdy bude velká slevová akce na boty a bundy a 25. tam bude i Simona Krainová, která je jejich tváří. Tommy Hilfiger slevy až 70%, Mustang, Saxoo London -nová pánská móda, krásné materiály a ceny;)
také se připojuji ke spokojeným návštěvníkům tohoto nákupního centra. Skvělé ceny za značkové oblečení, takže si ho může dovolit kdokoliv a nepotřebuje x tisíc. Skvělé akce a slevy, množství značek, nové obchody jako Saxoo London nebo GAS :)
nákupní centrum je opravdu výhodné :) momentálně probíhá soutež: Nákupy se Simonou Krainovou v hodnotě 15, 10 nebo 5 tisíc korun! Odpovězte správně na 2 jednoduché otázky a můžete získat nákupní poukázky platné v celém centru Freeport v hodnotě 15 000, 10 000 nebo 5 000 Kč. Navíc se můžete šech v sobotu 25.10.2014 se Simonou Krainovou, která Vám ráda poradí, co je právě trendy :) kuk na fb :)
dnes si celý den dívám články a diskuzi k nim a protože jsem freeport navštívila i já tak bych s vámi souhlasila. Velké akce stojí vždy za to. Rada si podívám nabídku na jejich stránce. Sleduji pravidelně facebook, kde jsou nejčerstvější informace.
na jejich facebook se vyplatí chodit, tam se člověk vždy dozví víc než na webovkách, nebo lépe řečeno jsou tam i postřehy a komentáře od lidí, kteří tam chodí nakupovat, co dobře padne. Například teď jsem tam našla že v guess je sleva na obuv, 2. pár za 50% :)
krásné slevy v pátek 14.11. v nákupním centru na Hatích. Velmi pěkné slevy v Aftershock London 70% slevy na plesové šaty a boty za 550kč. Také Frey Wille 70% sleva z původní ceny na Princess kolekci. Lindt 60% sleva na vybraný sortiment. O'neill 30 - 70% sleva z původní ceny na vše.
sandra přitom co vzpomínáš mi napadla otázka, jaký výběr šatů mají v mangu? Mají tam mít 30% slevy. Šaty jsem u nich ještě nekupovala, tak ani nevím jaký styl tam vlastně mohu najít. V pátek jsem neměla cestu na Hatě a ráda bych nové plesové šaty.
mají tam elegantní šaty vhodné na pracovní pohovory, rodinné oslavy, řekla bych že i do tanečních i na svatby. Nečekej nic korzetové, takové šaty najdeš spíš v Aftershock london, ale v mangu si ví hodně dám přijít na své, záleží také na tom jaké šaty reps. styl šatů hledáš.
jak si to tu tak čtu, tak normálně by stálo zato si udělat výlet a jít na nákupy :) spoustu akcí jsem prošvihla ale myslím že ty nej teprve přijdou před svátky. Mají také nějaký speciální program během advetních nedělí? A co vánoční výzdoba? Už se rozsvítila i u nich?
o Freeportu jsem se poprvé dozvěděla až z tohoto fóra a diskuse. Nemyslela jsem si, že v outletu mají i takové pěkné, nové věci. V mém okolí si "outlet" říkají second handy a myslela jsem si, že to tak bude všude. Jsem mile překvapená. Škoda, že bydlím hodinu a půl cesty od nákupního centra.
Dobry den chtěla bych vyjet do freeportu na nakupy. Daji se tam nakoupi i dětske věci?
byl tam ted někdo na nákupy? Mají tam pěkné věci?
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.