Docela dobře si vzpomínám, že byly doby, kdy jsem si říkala, co pořád všichni mají s tím počasím a změnami ročních období. Občas se o zem rázně...
Zpět na článekKdyž je venku hnusně a děti mají rýmu
Další z magazínu
-
Africký horoskop: Odhalte hluboká tajemství vašeho znamení podle starodávných tradic, které do vás vidí
Astrologie je fascinující oblast, která se v různých kulturách světa vyvinula v jedinečné a...
-
Svátek svatého Martina: Proč končí husy na pekáči a další tradice tohoto svátku
Na Martina vyhlížejí děti, ale i mnozí dospělí ven. Zdalipak přijede Martin na bílém koni a po roce...
-
Největší hypochondři podle znamení zvěrokruhu. Najdete se mezi nimi?
Většina z nás má tendenci obávat se sem tam o své zdraví. Jde li o běžné meze, je to poměrně...
-
Nejvíce matoucí znamení zvěrokruhu. Patříte mezi ně?
Někdo je takový a někdo makový. Každý má své plusy, ale také mínusy. Někdo je...
Nejčtenější články
- Na strašidelném hradě Pecka žil do své popravy Kryštof Harant z Polžic a Bezdružic
- Jan Žižka z Trocnova: Slavné artefakty a legenda o bubnu z jeho kůže
- Tajemství hradu Potštejn: Je zde dodnes ukryt poklad loupeživého rytíře?
- Kometa jako zvěstovatel budoucnosti: Od starověkých bájí k moderní vědě
- Šumavská umrlčí prkna. Mnohé pověsti o nich nahánějí hrůzu
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
No jo no...rýma to je nepříjemná věc zejména pro děti...léčená týden,neléčená 7 dní...přesně tak to říkávala moje babička...doma používáme mořskou vodu,dětem přímo kapu kapičky Quixx baby....usnadňují volné dýchání,čistí nosánek a působí navíc i jako prevence...hodně pít,větrat a doplňovat vitamíny...
Hodně větrat,zvlhčovat a podpírat hlavičku,aby rýma nezatýkala do krku a lépe se dýchalo...a Quixx baby můžu jen pochválit,já mám ráda,že to jsou kapky a dávkují se podle potřeby...
Tak to je přesný! Jak já ráda vzpomínám na léto (ikdyž ty vedra byly letos moc, to je fakt)...ale děti běhaly v tričku a kraťasech! Žádné oblíkání! to je děs! a přeplněný dětský koutky :O Ale co naděláme! Kapu dětem Quixx baby a dělám domácí šťávy, aby je uchránila před rýmičkama...a těšíme se na jaro :)
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.