Tak jako i v jiných zemích světa, i v České republice a na Slovensku proběhla diskuze ohledně zákazu kouření na veřejnosti. Jak ukázala...
Zpět na článekZákaz kouření na veřejnosti – Ano nebo ne?
Další z magazínu
-
Opatrní Štíři i spolehlivé Váhy. Najdete se mezi nejpraktičtějšími znameními zvěrokruhu
jaká jsou čtyři nejpraktičtější znamení zvěrokruhu / Freepik Mnoho lidí si umí stanovit...
-
Znamení horoskopu a intimita: Proč je Štír považován za nejintimnější znamení a Ryby za obětavé milence
foto / Freepik Pokud jde o intimitu jsou některá znamení zvěrokruhu jsou více emočně založena, což je...
-
Africký horoskop: Odhalte hluboká tajemství vašeho znamení podle starodávných tradic, které do vás vidí
Lidé narození pod znamením Baobabu jsou silní a stabilní / Freepik Astrologie je...
-
Svátek svatého Martina: Proč končí husy na pekáči a další tradice tohoto svátku
Na Martina vyhlížejí děti, ale i mnozí dospělí ven. Zdalipak přijede Martin na bílém koni a po roce...
Nejčtenější články
- Na strašidelném hradě Pecka žil do své popravy Kryštof Harant z Polžic a Bezdružic
- Jan Žižka z Trocnova: Slavné artefakty a legenda o bubnu z jeho kůže
- Tajemství hradu Potštejn: Je zde dodnes ukryt poklad loupeživého rytíře?
- Tajemné Krušnohoří ve strašidelných pověstech a legendách
- Světově unikátní, rozlehlé katakomby v Oděse, které přináší smrt
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Já osobně jsem pro zákaz kouření na veřejnosti. Když chce někdo kouřit, tak ať si kouří, ale nemusí přeci obtěžovat okolí. Jako jsou nekuřáci, hlavně děti, lidé s onemocněním atd...... Vadí mi, když jdu kamkoli nakoupit a před vchodem do obchoďáku stojí několik kuřáků a ještě fouknou kouř na mé dítě, no to by jsem vraždila a myslím, že nejsem sama. Ať buď vyhradí místo pro kouření, kde se kuřáci nesetkají s dětmi atd... nebo ať zakážou úplně a když chce někdo kouřit, tak ať si kouří doma jako je to v cizině a to moc oceňuji. Sama jsem byla kuřák a přes to mi vadil kouř cizích lidí, ale teď když nekouřím, tak je mi z toho vážně zle a hlavně když mám s sebou dítě. Když někoho poprosím, aby ten kouř nešel na syna, tak by mi ještě rozbili pusu za to, že jsem je slušně požádala. No v České republice už se není čemu divit a já opravdu nejsem hrdá na to, že jsem Čech. Mělo by se s tím něco udělat nebo uvažujeme o odcestování z toho dle státu někam za lepšími podmínkami a myslím, že nejsme jediný.. Takže za mě: ZÁKAZ KOUŘENÍ VŠUDE NA VEŘEJNOSTI. Víme jak lidé dodržují zákaz na zastávkách, takže nedodržují a slušní lidé jsou tady utiskovaný......
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.