Alimentární nákazy neboli onemocnění způsobená kontaminovanými potravinami jsou díky...
Zpět na článek
Babinet.cz /
Magazín /
Rady a postřehy do kuchyně /
Kontaminované potraviny a riziková letní sezona: Co udělat,... /
Vaše názory
Kontaminované potraviny a riziková letní sezona: Co udělat, abyste se vyhnuli nákaze
Další z magazínu
-
Slovenské bramborové halušky: Tradiční pokrm s chutí domova a historií plnou překvapivých momentů
Halušky se zelím nejsou jen jídlo. Jsou rovněž symbolem spojení rodinného stolu, tvrdé práce...
-
Dejte šanci fermentaci: Proč jsou kvašené potraviny zdravé
Fermentované či kvašené pokrmy totiž prospívají zdraví střev, a tudíž celému tělu. ...
-
Cesta klasické bábovky: Od středověkých dvorů až po vaše oblíbené nedělní ráno s kávou
Bábovka je rozhodně symbolem kuchyně, kde se nejen dobře vaří, ale také daří. A samozřejmě peče. Jde o...
-
Štrúdl: Klenot mezi dezerty s bohatou historií, velkou oblibou v Evropě a mnoha variacemi
Štrúdl je jedním z nejoblíbenějších dezertů nejen v České republice, ale po celém...
Nejčtenější články
- Stravovací návyky a znamení zvěrokruhu: Co v jídle upřednostní Panny a jak je to s talířem Býků
- Masopustní období začíná na Tři krále. Historie a zvyky, které tento svátek symbolizují
- Svátek Tří králů: Legenda a tradice, které se se svátkem pojí
- Zrozenci ve Vodnáři mají chápavou povahu, ale ve vztahu jsou zdrženliví. Co o nich ještě znamení prozrazuje
- Rak překvapí kurážnou reakcí, Beran je nezlomný. Jak je na tom s psychickou odolností vaše znamení
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.