Nejsem ten typ ženy, která by u všeho potřebovala asistenci svého manžela. O porodu to pak platí dvojnásob,...
Zpět na článek
Babinet.cz /
Magazín /
Čtenářské příběhy /
Prostě nechci manžela u porodu. Odmítá respektovat moje... /
Vaše názory
Prostě nechci manžela u porodu. Odmítá respektovat moje rozhodnutí a stále se kvůli tomu hádáme, trápí se Dana
Další z magazínu
-
Tchyně mě ve společnosti zesměšňuje, protože jsem přibrala a manžel se mě nezastane, píše Míša
S tchyní máme senzační vztah a vždycky jsme si dobře rozuměly. Je to hodně aktivní a vitální...
-
Se změnou práce přišla nejen manželova rezignace na společenský život, ale také ignorace potřeb rodiny, píše Jana
Dlouho se zdálo, že s manželem máme společný náhled na život. Přáli jsme si děti, dům, určité...
-
Kvůli léčiteli jsem přišla o všechny úspory, i o manžela, píše Jana
Už od patnácti let mi lékaři taktně naznačovali, že jednou budu mít problémy s otěhotněním. Mám...
-
Žena přišla o práci a začala pít! Teď je z ní regulérní alkoholička a odmítá odbornou pomoc, píše Ivan
S mou ženou jsme spolu pořádnou řádku let. Vychovali jsme tři děti, které dnes žijí své životy mimo...
Nejčtenější články
- Znamení zvěrokruhu a vyrovnávání se se selháváním: Někteří se zvednou, jiní se skrývají a další se občas poučí
- Moudrý dub nebo topol. Který strom je spojen s vaším znamením zvěrokruhu
- Astrologie a přírůstek na váze: Které znamení má stravu pod kontrolou?
- Vaše špatné vlastnosti podle znamení: Blíženec umí být chladný, Rak se moc prožívá a Štír neumí odpouštět
- Listopadový horoskop: Býci mohou přenastavit hodnoty, Raci se zaměří na svůj vnitřní svět a Berani si zafilozofují
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Mělo by se dbát dlouhodobých zkušeností - snad nikdy nikde nebývali my muži u porodu. Protože už dávno porod nevede zkušená bába, známá celé vesnici, nýbrž cizí personál, měla by u porodu být 1 známá osoba ženského pohlaví, spíš než manžel.
Hlavně u porodu nechci chlapa lékaře a ani jiný zdravotní personál, porod je čistě ženská věc, chlap lékař tam nemá co dělat, pokud si to žena nepřeje, chlap rodit nikdy nebude. Studium medicíny a zvláště gynekologie ještě nikdy nikoho nezbavilo sexuální vnímavosti a sexuálního pudu, spíše naopak. Sexuální pud je hned druhým nejsilnějším pudem člověk, žena má a musí mít vždy právo na volby. Je to velmi intimní věc, kde ukazuje své sexuální části těla, tyto věci mají zůstat jen v rodině. Nikdo nemá právo nařizovat něco takového, od toho tady lékař není.
Chlap co je u porodu se potom chová k ženě líp než ten co tam nebyl , tvořily spolu ukončují spolu , začínají vychovávat spolu , bojí se žena odhalené nevěry ? černoušek ? , jestli ne tak bude ráda za přítomnost v budoucnu že tam byl
Pro Jerry11 Také se občas psalo o muži u porodu, který kvůli tvrdému zážitku zhoršil svůj vztah k sexuálnímu životu. Což potom mohlo vadit manželce.
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.