Když se zmíní třešně, mnohým se vybaví teplé slunečné dny a šťavnaté...
Zpět na článek
Babinet.cz /
Magazín /
Rady a postřehy do kuchyně /
Třešně v kuchyni: Od sladkých dezertů po pikantní omáčky a... /
Vaše názory
Třešně v kuchyni: Od sladkých dezertů po pikantní omáčky a osvěžující nápoje
Další z magazínu
-
Tymián, kmín nebo třeba hřebíček: Koření má příznivý vliv na chuť pokrmů i na naše zdraví, říká bylinkářka
Bylinky jako oregano, tymián nebo hřebíček, které denně používáme v kuchyni na dochucování...
-
Bramborové šišky s mákem: Tradiční pokrm, který voní dětstvím a vzpomínkami na naše babičky
Jsou jídla, která postupem času v našich vzpomínkách sílí. Některé pokrmy totiž...
-
Cibule přidá pokrmům na dokonalosti a ocení ji i vaše tělo. Historie a přínosy nejpoužívanější kuchyňské zeleniny
Její původ není zcela ověřen, ale za pravlast cibule bývá uváděna střední Asie, kde pravděpodobně...
-
Kysané zelí je elixír zdraví: Má pozitivní vliv na imunitní systém, podporuje zdravý spánek a pomůže i se štíhlou linií
Zelí se hodí do široké škály pokrmů, jako jsou polévky, dušené pokrmy,...
Nejčtenější články
- Znamení zvěrokruhu a jejich skryté závislosti: Berani hladoví po adrenalinu, Panny se ztrácí v detailech
- Nedělejte vše za své děti a veďte je k samostatnosti. Co z domácích povinností zvládnou podle věku
- Berani to se slovy umí a Váhy jsou nerady středem pozornosti. Jak je na tom s komunikací vaše znamení
- Že jste podivíni a nemáte rádi lidi? Omyl. Být introvertem má spoustu výhod
- Tradwives: Nostalgie po tradičním světě, nebo nebezpečná ideologie?
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Třešně miluji. Překvapilo mě, co vše se dá udělat dobrého třešní. U nás je klasika třešňová bublanina, naštěstí jsou děti vetší a už umí třešně v puse vypeckovat. Děti bublaninu mají rádi, když položím koláč na stůl https://www.expedo.cz/kuchyne/jidelni-stoly/, tak tam dlouho nevydrží :-)
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.