Abyste už nikdy nemusela říkat, že nemáte nic na sebe, připravili jsme si pro vás 5 kousků, se kterými si...
Zpět na článekZáklad dámského šatníku: Máte všech 5 basic kousků?
Další z magazínu
-
Inspirujte se dánskou filozofií hygge: Vědomá relaxace a užívání si malých radostí vám vykouzlí úsměv na tváři
Pohodový přístup k životu, spjatý s pohodlným bydlením a uměním najít si něco...
-
Plesové šaty pro sezonu 2024/2025: Kombinace tradičního vzhledu s moderními prvky
Plesová sezona je každoročním obdobím, kdy se ženy i muži mohou trochu odvázat, zapomenout na každodenní...
-
Na fádní obálku s obnosem zapomeňte. Jak originálně darovat peníze pod stromeček
Chcete někoho ze svých blízkých obdarovat peněžitým dárkem a bádáte nad tím, jak to...
-
Zbylé bílky z pečení: Vyzkoušejte masku, která krásně vyčistí pleť
Do těst většinou přidáváme pouze žloutky a než se nadějeme, hrnek s bílky je plný. Co tedy s nimi, když...
Nejčtenější články
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
To je opravdu jen malý základ každého šatníku a doufám, že tyto kousky má každá žena. Bez nich se rozhodně neobejde, já tedy určitě ne:) Je pravda, že chvíli trvalo, než jsem se k takovému, v podstatě velmi jednoduchému pravidlu dopracovala. Tyto kousky by měly být kvalitní a nemělo by se na nich šetřit. Nejdražší je ten kožený křivák, je ale nadčasový a můžete ho mít ve skříni navěky. Já si ho vybrala od Cellbes, je z pravé kůže a vypadá velmi stylově:)
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.