Tento měsíc rozhodne. Pandemie dosáhla v Česku dalšího vrcholu a téměř zastavila život. Děti opět...
Zpět na článekImunitu dětí byste měli podporovat i doma
Další z magazínu
-
Jak ušetřit při každém nákupu? Objevte výhody cashbacku s PlnáPeněženka.cz
Nakupování na internetu je dnes běžnou součástí našich životů. Ať už sháníme oblečení,...
-
Zůstaňte v suchu od hlavy k patě a užijte si pohodové treky v nové kolekci Columbia
Výrobky renomované značky Columbia Sportswear se těší stále větší oblibě. Svým...
-
Lucie Šafářová v Popojedem: Štěstí se neskrývá ve výhrách. Sledujte už v sobotu na Spektrum Home
Jaké to je, když vrcholový sportovec ukončí kariéru? Tenisová hvězda Lucie Šafářová...
-
Jak léčit zácpu u malých dětí? Mikroklystýr je méně známá, ale nečekaně šetrná varianta
Zácpa není nic příjemného a u těch nejmenších dětí to platí dvojnásob....
Nejčtenější články
- Znamení zvěrokruhu a jejich skryté závislosti: Berani hladoví po adrenalinu, Panny se ztrácí v detailech
- Nedělejte vše za své děti a veďte je k samostatnosti. Co z domácích povinností zvládnou podle věku
- Berani to se slovy umí a Váhy jsou nerady středem pozornosti. Jak je na tom s komunikací vaše znamení
- Že jste podivíni a nemáte rádi lidi? Omyl. Být introvertem má spoustu výhod
- Tradwives: Nostalgie po tradičním světě, nebo nebezpečná ideologie?
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Mě spíš zajímají zkušenosti rodičů, jak dětem zvyšujete imunitu? Máte něco vyzkoušené, co doopravdy funguje pro jejich lepší obranyschopnost?
Víte co já mám vyzkoušené a nedám na to dopustit? Kupuji pro své děti dračí sirup, která dokáže u dětí velmi dobře podporovat zdravou imunitu a obranyschopnost. Od toho co jim ho dávám pravidelně už je nemám tolik nemocné jako před tím.
Dračí sirup? Nikdy jsem neslyšela o tom, že by existoval dračí sirup. Kde ho kupujete?
Já jsem ho před tím taky neznala, ale jak jsem se začala bavit s ostatníma maminkama, tak se dozvíte spoustu užitečných věcí. Podívejte se na stránky mycomedica.cz, kde dračí sirup najdete.
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.