Moje žena byla vždycky žárlivá, ale teď už snad totálně přišla o rozum. Její žárlivost začala hraničit s chorobným slíděním a absolutní...
Zpět na článek
Babinet.cz /
Magazín /
Čtenářské příběhy /
Nemám žádné soukromí! Manželka je učiněný slídil /
Vaše názory
Nemám žádné soukromí! Manželka je učiněný slídil
Další z magazínu
-
Tchyně mě ve společnosti zesměšňuje, protože jsem přibrala a manžel se mě nezastane, píše Míša
S tchyní máme senzační vztah a vždycky jsme si dobře rozuměly. Je to hodně aktivní a vitální...
-
Se změnou práce přišla nejen manželova rezignace na společenský život, ale také ignorace potřeb rodiny, píše Jana
Dlouho se zdálo, že s manželem máme společný náhled na život. Přáli jsme si děti, dům, určité...
-
Kvůli léčiteli jsem přišla o všechny úspory, i o manžela, píše Jana
Už od patnácti let mi lékaři taktně naznačovali, že jednou budu mít problémy s otěhotněním. Mám...
-
Žena přišla o práci a začala pít! Teď je z ní regulérní alkoholička a odmítá odbornou pomoc, píše Ivan
S mou ženou jsme spolu pořádnou řádku let. Vychovali jsme tři děti, které dnes žijí své životy mimo...
Nejčtenější články
- Astrologie a přírůstek na váze: Které znamení má stravu pod kontrolou?
- Vaše špatné vlastnosti podle znamení: Blíženec umí být chladný, Rak se moc prožívá a Štír neumí odpouštět
- Africký horoskop: Odhalte hluboká tajemství vašeho znamení podle starodávných tradic, které do vás vidí
- Listopadový horoskop: Býci mohou přenastavit hodnoty, Raci se zaměří na svůj vnitřní svět a Berani si zafilozofují
- Znamení horoskopu a intimita: Proč je Štír považován za nejintimnější znamení a Ryby za obětavé milence
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Ani jsem nemusela být lékařka a měla jsem doma totéž. Úplně stačilo, že jsem začala chodit cvičit u nás na sídlišti, abych se trochu zbavila přebytečných kil po vážné nemoci. Doma byly takové cirkusy, že se u nás nedalo vydržet. Od té doby uplynulo 12 let. Dneska žiju spokojeně sama, nikdo mi nemůže kecat do toho, zda si mohu zvýšit kurzem kvalifikaci či s kamarádkou na kafe, a roky manželství beru jako skutečně promarněné s někým, komu jsme celý život jen ustupovala, aby byl klid. Jenomže jednou přijde situace, kdy už není kam ustoupit. Vyjít s někým takovým by byla utopie. Že se bývalému se rozpadl i další vztah, tomu se ani nedivím. Ono když přijdete po práci s nákupem domů a slyšíte, kde jsi zase byla, ty k...o, to myslím odejde každá, která je trochu normální. Vám pane doktore můžu jenom doporučit, rozveďte se dřív, než si Vaše partnerka začne dělat nárok na to, abyste ji vyplatil z ordinace, na kterou jste se zmohl vlastní pílí. Ať jde dáma do práce, aspoň přijde na jiné myšlenky, jak je vidět, má v hlavě samé blbosti, místo aby byla ráda, že má úspěšného muže a snažila se mu aspoň trochu vyrovnat, aby se za ní nemusel stydět....
Plzák říkal-od alkoholika a žárlivce zdrhnout!!! Jste asi slušný a hodný člověk. Ale až moc- koukejte zařvat (ne před dětma), že se s ní o takových blbostech nebudete bavit a ještě slovo a rozvádíte se. jestli bude bulet, nebaštěte jí to. Neodpovídat na nic, oni totiž hrozně chtějí, aby jim to bylo vymlouváno. Takže jen jednou navždy a velmi, velmi důrazně, to co radím. Musí být v šoku a věřit, že zdrhnete. Jak ještě někdy nabere dech k dalším "kecům", jen se na ní podívejte, že jí ztuhne krev v žilách a nepřestane-li, okamžitě a bez řečí odejděte ven, kdybyste měl jezdit z konečné na konečnou. Taky se to dá léčit, jako alkoholismus, ale v ůspěch moc nevěřím. Telefony do práce jí důrazně zakažte, povolte pouze sms ve velmi důležitých případech. Budťe chlap!
Zaujímavé něco na tom bude.
Zajímavé něco na tom bude.
?
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.