Jsem dost rodinně a domácky založený typ ženy. Bary i hospody mi byly vždy cizí. Svého muže jsem potkala na studiích. Vše šlo jako po másle a...
Zpět na článekDcera bude mít dítě. Je jí teprve 15!
Další z magazínu
-
Tchyně mě ve společnosti zesměšňuje, protože jsem přibrala a manžel se mě nezastane, píše Míša
S tchyní máme senzační vztah a vždycky jsme si dobře rozuměly. Je to hodně aktivní a vitální...
-
Se změnou práce přišla nejen manželova rezignace na společenský život, ale také ignorace potřeb rodiny, píše Jana
Dlouho se zdálo, že s manželem máme společný náhled na život. Přáli jsme si děti, dům, určité...
-
Kvůli léčiteli jsem přišla o všechny úspory, i o manžela, píše Jana
Už od patnácti let mi lékaři taktně naznačovali, že jednou budu mít problémy s otěhotněním. Mám...
-
Žena přišla o práci a začala pít! Teď je z ní regulérní alkoholička a odmítá odbornou pomoc, píše Ivan
S mou ženou jsme spolu pořádnou řádku let. Vychovali jsme tři děti, které dnes žijí své životy mimo...
Nejčtenější články
- Astrologie a přírůstek na váze: Které znamení má stravu pod kontrolou?
- Vaše špatné vlastnosti podle znamení: Blíženec umí být chladný, Rak se moc prožívá a Štír neumí odpouštět
- Býk trpí dlouho a skrývaně, Ryba odpouští dřív, než je nutné. Znamení zvěrokruhu a schopnost odpouštět
- Africký horoskop: Odhalte hluboká tajemství vašeho znamení podle starodávných tradic, které do vás vidí
- Listopadový horoskop: Býci mohou přenastavit hodnoty, Raci se zaměří na svůj vnitřní svět a Berani si zafilozofují
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pavlo, svůj příběh jste psala dávno a mezitím už jistě máte doma miminko a vše je posunuté. Pro vaši dceru to samozřejmě nebyl šťastný vstup do puberty, ale znám dva páry, které dopadly jako vy (pro oba rodiče také šlo o druhé manželství a společné děti manželé neměli) a oba tato výchova vnoučka neobyčejně stmelila. Jeden z těch párů už nežije a v závěru života přiznávali, že to byla nejšťastnější věc, která je mohla potkat. Udělala z jejich páru "opravdovou rodinu", kterou by jinak už nezaložili (byli starší než vy). Z vašeho dopisu myslím, že to zvládnete také. Pravda je, že jednou, možná až za mnoho let, ve vaší dceři asi vzroste žárlivost, protože v ní se mateřský cit teď plně nerozvine a dítě bude mít blíže k vám, a ve vašem vnoučeti jednou také začne hlodat červík, až bude chtít plně poznat svou identitu. (Předpokládám, že mu samozřejmě nebudete tajit, kdo je jeho pravá máma, ale také předpokládám, že tou jeho nejbližší, tzv. souvztažnou" osobou budete vy a někdy v pibertě si v sobě začne třídit vztah přímých genů a těch, kdo mu byli v dětsví a mládí nejbližší. Tím spíš, že biologického otce nebude znát. Myslím, že to zvládnete. Pokud vaše dcera šťastně dostuduje a lidsky dospěje, bude pro své dítě prima kamarádka a vy pro ně budete "ta pravá máma". Snažte se jen předejít tomu konfliktu, že na vás vaše dcera za to bude žárlit.
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.