Myslím, že jsem ve svém životě celkem úspěšná. Zastávám pozici zástupkyně ředitele a moje práce je mým koníčkem. Můj život se vesměs vyvíjel...
Zpět na článekSpala jsem s manželem své dcery
Další z magazínu
-
Jsem čerstvě po mateřské a bojím se vrátit do práce. Trápí mě pocit, že nebudu zvládat všechno dohromady, píše Leona
Mám dvě děti, se kterými jsem byla hned po sobě na mateřské. Je to tedy pěkná řádka let v...
-
Mám krásnou rodinu, ale ze vztahu s manželem se zcela vytratila intimita i společné chvíle. Manželovi to nevadí, trápí se Eva
Stres je paradoxní nepřítel: nevidíme ho, a přesto dokáže ničit naše vztahy i pohodu. Když se hladina...
-
Manžel se stydí nastoupit léčbu do psychiatrické léčebny a odmítá i psychoterapeuta. Ničí mi to život, píše Eliška
Můj manžel je báječný muž. Jsme spolu opravdu dlouhá léta a tak už se dokonale známe. Jeden druhého...
-
Podrážděnost, zvýšená únava i lenost. Manžel odmítá, že prochází andropauzou a pro mě je to vyčerpávající, píše Eva
Hodně často se mluví o ženské menopauze. Ale že i muži mají svůj přechod neboli andropauzu, se už zmiňuje méně. A...
Nejčtenější články
- Znamení zvěrokruhu a jejich skryté závislosti: Berani hladoví po adrenalinu, Panny se ztrácí v detailech
- Nedělejte vše za své děti a veďte je k samostatnosti. Co z domácích povinností zvládnou podle věku
- Berani to se slovy umí a Váhy jsou nerady středem pozornosti. Jak je na tom s komunikací vaše znamení
- Že jste podivíni a nemáte rádi lidi? Omyl. Být introvertem má spoustu výhod
- Tradwives: Nostalgie po tradičním světě, nebo nebezpečná ideologie?
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz
Vaše názory
"Od té doby je u nás zase vše v pořádku. Těšíme se z vnučky, která je náš poklad. Naši rodinu tenhle malý cvrček pořádně stmelil dohromady. Moje dcera se o mém poměru s Radimem nikdy nedozvěděla. Stejně jako můj muž neměl o ničem ani tušení..." A tak jsem to všechno popsala na web. ... Doufám, že je příběh vymyšlený, čemuž by snad nasvědčoval věk pisatelky, protože by dceru asi musela mít v 16, aby po vyletění z hnízda dcera mohla "být dlouho sama", budovat kariéru, divošit a pak si konečně někoho najít, jezdit s ním na společné dovolené s rodiči, pak se zanoubit, vzít, dojít do sedmého měsíce těhotentví, pak strávit přinejmenším několik měsíců v zahraničí atd. ... od té doby uběhlo 5 let a pisatelce je 45. Pokud si to redakce nevymyslela celé, doufám je, že pisatelka fabulovala měnila fakta a jména natolik, aby se nikdy nemohlo stát, že někdo z čtenářek a čtenářů její příběh pozná. Protože to by byl dobrým vztahům v rodině konec, chudák vnučka (především). Není ovšem úplně vylpoučené, že žena, která takový příběh zažila, ho opravdu zveřejnila, protože - doufám, že jen podprahově - v duchu stále žárlí. Vnučka sice stmelila rodinu, ale dceřino manželství začíná požírat nuda a co teprve manželství posatrelky, kde se introvertní manžel vrátil do své bubliny, a na pisatelku se nezadržitelně řítí menopauza, kůži je čím dál těžší chránit před stárnutím a vkrádá se jí do hlavy strach, že něco takového už třeba nikdy nezažije. Dopufám, že to tedy není skrytý vztah pro zetě, jestli nezapomněl a nechce si to zopakovat.
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.