K dyž se řekne mouka, nejspíše se vám vybaví bílý prášek nebo krupička – surovina pro křehké a nadýchané moučníky. Jak je to v současnosti...
Zpět na článek10 věcí, které potřebujete vědět o mouce
Další z magazínu
-
Mýty o kočkách: Proč černá kočka nosí smůlu a kde se vzalo devět kočičích životů
Opravdu černá kočka přes cestu značí smůlu? / foto Freepik Kočky zná naše společnost po...
-
Black Friday po česku aneb Jak nenaletět a skutečně ušetřit
Listopad je neodmyslitelně spojený se slevovými nabídkami, které spotřebitele obklopují ze všech...
-
Jak se slaví Dušičky v různých kulturách a koutech světa
S blížící se zimou se pomalu ujímá vlády temnota. Příroda se začíná...
-
Prvňáčci se chystají na psaní! Pomozte jim se správnými návyky, říká odbornice
Školáci mají za sebou skoro 2 měsíce školní docházky. V nejbližších dnech...
Nejčtenější články
- Býk trpí dlouho a skrývaně, Ryba odpouští dřív, než je nutné. Znamení zvěrokruhu a schopnost odpouštět
- Znamení horoskopu a intimita: Proč je Štír považován za nejintimnější znamení a Ryby za obětavé milence
- Listopadový horoskop: Býci mohou přenastavit hodnoty, Raci se zaměří na svůj vnitřní svět a Berani si zafilozofují
- Africký horoskop: Odhalte hluboká tajemství vašeho znamení podle starodávných tradic, které do vás vidí
- Svátek svatého Martina: Proč končí husy na pekáči a další tradice tohoto svátku
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Je to docela věda, že? A lituju ty státy, kde nemají tolik druhů mouky, u nás se peče jedna radost. Co si člověk vzpomene. Teď mi zrovna kyne těsto na domácí chleba, kváskový, pomíchala jsem různé druhy mouky, i špaldovou. Jak si jednou zvykne na domácí chuť pečiva, pak se těžko vrací k supermarketovému.
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.