Jaké strasti a slasti může dopřát nákup spodního prádlo online a jaké v kamenné prodejně. Kde nakupovat spodní prádlo? Kladete si...
Zpět na článekSpodní prádlo – nákup online vs kamenná prodejna
Další z magazínu
-
Inspirujte se dánskou filozofií hygge: Vědomá relaxace a užívání si malých radostí vám vykouzlí úsměv na tváři
Pohodový přístup k životu, spjatý s pohodlným bydlením a uměním najít si něco...
-
Plesové šaty pro sezonu 2024/2025: Kombinace tradičního vzhledu s moderními prvky
Plesová sezona je každoročním obdobím, kdy se ženy i muži mohou trochu odvázat, zapomenout na každodenní...
-
Na fádní obálku s obnosem zapomeňte. Jak originálně darovat peníze pod stromeček
Chcete někoho ze svých blízkých obdarovat peněžitým dárkem a bádáte nad tím, jak to...
-
Zbylé bílky z pečení: Vyzkoušejte masku, která krásně vyčistí pleť
Do těst většinou přidáváme pouze žloutky a než se nadějeme, hrnek s bílky je plný. Co tedy s nimi, když...
Nejčtenější články
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
zdravim :) nakupujete prosím někdo spodní prádlo přes net?
ano, ano..ja nakupuji, copak by tě zajímalo?
a mohla by jsi mi prosím něco doporučit? chci něco kvalitního za dobrou cenu a hlavně pohodlného..a aby nebyl problém s doručením (minule jsem čekala asi měsíc)
já jsem byla moc spokojená s www.andrie.cz nakupovala jsem tam už několikrát a vždy vše bez problému
tak tam bych si asi vybrala :) akorát se bojim, že mi ty věci nebudou uplně sedet (vždycky je lepší si to vyzkoušet), nevíš jestli se to tam dá vrátit popřípadě třeba vyměnit velikost?
jednou jse měnila, protože jsem se uklikla a objednala místo L XL a vrácení v pohodě, takže tohodle bych se vubec nebála. navíc mají aji nejaké kamenné prodejny...
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.