Léto se blíží a s ním i dovolená, koupání v bazénu a slunění....
Zpět na článekIntimní potíže vám mohou pokazit letní radovánky
Další z magazínu
-
Intimní hygiena: Pozitivní vliv kyseliny hyaluronové a rostlinných extraktů na zdraví pokožky i vaginální mikroflóru
Intimní hygiena je pro mnoh é stále t é matem, kter é spadá do jak é si...
-
Rostoucí epidemie obezity: Do deseti let bude obézní více než polovina dospělých
Světový den obezity každoročně připadá na 4. března. Proč si jej ale připomínat? Každý sedmý člověk na světě...
-
Rakovina prostaty je dlouho bezpříznaková. Včasné odhalení dává pacientovi vysokou šanci na uzdravení, říká lékařka
Riziko rakoviny prostaty výrazně stoupá s věkem, a to po 50. roce a je nejčastějším mužským...
-
Počet infarktů roste. Kardiolog z nemocnice v Třinci upozorňuje, jak alkohol a obezita ničí srdce
Nadměrná konzumace alkoholu a rostoucí výskyt obezity představují vážnou hrozbu pro zdraví srdce a...
Nejčtenější články
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Dcera ještě loni odmítala vlézt do bazénu, vždycky totiž chytla kvasinky. Řešili jsme to pořád dokola, hlavně vnitřně samozřejmě.. a až jsme natrefili na intimní hygienu, která jí pomohla od vnějšího svědění a pálení, má konečně klid. takže doporučuji všem cannaderm a jejich intime. teď mají nové, konečně větší balení, pro nás ideál.
... ja bez pripravku na intimni hygienu neudelam ani krok a po bazenu bych se bez toho zblaznila!!! akorat mam takovy problem, moje telo snese jen prirodni kosmetiku... takze za me jedine konopna kosmetika cannaderm... a jak uz pise pani, od nich intime... nejlepsi...
Intime z firmy Cannaderm mi vyhovuje svou jemnosti k intimnim partiim. Co sjeem prozatim ozkousela zbyle intimni gely, tak mi to akorat vzdycky rozjelo svedeni, asi ta parfemace.
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.