Zatímco v dospělosti patří střevní problémy spíše do oblasti společenských...
Zpět na článekManuál rodičů kojence: Jak poznat příznaky koliky?
Další z magazínu
-
Zdravotní omezení a hubnutí: Zdravě a efektivně lze hubnout i při diabetu, v těhotenství, po porodu či při menopauze
Pro mnoho lidí to znamená nutnost změnit hluboce zakořeněné návyky, což bývá často velmi...
-
Trápí vás záškuby při usínání? S hypnagogickým záškubem má zkušenost skoro každý z nás
Každý z nás se už setkal s momentem, kdy už téměř usínáte a najednou sebou vaše tělo...
-
Cukrovkou trpí každý desátý Čech. Lékařka z říčanské nemocnice varuje před rostoucím trendem a radí, jak včas rozpoznat příznaky
Diabetes patří mezi nejčastější civilizační onemocnění současnosti. V České republice se s cukrovkou...
-
Prvorodičkou ve čtyřiceti letech? Šance na přirozené otěhotnění je nízká, říká lékařka
Žádný vhodný partner do života? Nutnost finančně se zabezpečit? Také třeba touha cestovat, vzdělávat se,...
Nejčtenější články
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Naší Emmičku bříško potrápilo hodně...raději jsme se poradili s doktorkou....doporučila 1x denně probiotika a před každým kojením Espumisan. Také jsme se naučili úlevové polohy - na tygříka, klubíčko...a po pár dnech opravdu přišla úleva a zklidnění.
Také jsme raději k doktorce zašli...poradila nám taktéž Espumisan...a tak jsme dávali vždy před kojením...po pár dnech to začalo být opravdu lepší...rozhodně už se pak dcerka netrápila 2-3 h jako dřív! To bylo hrozné :(
Kolika je peklo...hodně nám pomohl Espumisan,já jsem tedy kapala 10 kapiček...máme doma obříka...ale řekla bych,že v pravidelnosti je zakopanej pes...i dr.mě na to upozornila...
Když kapičky na prdíky,tak určitě Espumisan...jsem tak ráda,že jsem na ně narazila od úplného začátku...od narození Emičky nám je doporučovali v porodnici...
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.