< Napadá mne hezký slogan ´ Užijte si skoků bez obavy z roků´ . Ale teď trochu vážně. České lékárny rozhodně nemají nouzi o kolagenové...
Zpět na článekKlokan - nejlepší kolagen na klouby. Budete ho chtít?
Další z magazínu
-
Zdravotní omezení a hubnutí: Zdravě a efektivně lze hubnout i při diabetu, v těhotenství, po porodu či při menopauze
Pro mnoho lidí to znamená nutnost změnit hluboce zakořeněné návyky, což bývá často velmi...
-
Trápí vás záškuby při usínání? S hypnagogickým záškubem má zkušenost skoro každý z nás
Každý z nás se už setkal s momentem, kdy už téměř usínáte a najednou sebou vaše tělo...
-
Cukrovkou trpí každý desátý Čech. Lékařka z říčanské nemocnice varuje před rostoucím trendem a radí, jak včas rozpoznat příznaky
Diabetes patří mezi nejčastější civilizační onemocnění současnosti. V České republice se s cukrovkou...
-
Prvorodičkou ve čtyřiceti letech? Šance na přirozené otěhotnění je nízká, říká lékařka
Žádný vhodný partner do života? Nutnost finančně se zabezpečit? Také třeba touha cestovat, vzdělávat se,...
Nejčtenější články
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Často hraju tenis a loket jsem v poslední době často cítila. Ptala jsem se lékárnice, který přípravek obsahuje právě hodně kolagenu a doporučila mi Priessnitz kloubní. Pociťuji velké zlepšení a občas si loket namažu i mazáním od nich.
Já byla v lázních s pohybovým aparátem a tam mi přímo doporučili Priessnitz kloubní a jsem za tu radu obrovsky vděčná. Klouby mě bolí o dost míň.
Já jsem se rozhodla užívat Priessnitz kloubní, protože obsahuje nejvíc účinných látek. Zakoupila jsem si rovnou balení na tři měsíce a byla jsem mile překvapeno, když už po měsíci mě klouby méně bolely.
kupte si Alavis a po cca tydnu pravidelného uživání vá bude o hodně líp. Jen to chce brát delší dobu, pak menší pauzu a zase to brát. Aby to mělo správný účinek
ono každej si chválí to co vyzkoušel a nějak to na něho pusobilo. Každopádně je to zkoušení a hledání toho správného produktu.
myslíte tento Alavis? https://www.alavis.cz/cs/pece-o-klouby/42-alavis-triple-blend.html
Alavis taky znám. Bere ho hodně lidi a doporučujou ho i lékaři. Je bez eček a umělin
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.