Ráda bych Vás pozvala do města Mělníka. Toto město, kam jsem se já přivdala skoro před dvaceti lety, je krásné během celého roku a jistě...
Zpět na článek-
Natáčení thrilleru V pasti si vyžádalo auta za miliony, inspirací byl i Batmobil
Strhující herecké výkony Anthonyho Hopkinse a Billa Skarsgårda, nesnesitelné napětí a...
-
Divadlo Viola uvede na jevišti Knihu roku, básně o lásce silnější než smrt přednese Jenovéfa Boková s Davidem Matáskem
Mistrně napsaný žalozpěv za milovanou ženu pod názvem Jana bude brzy sbírat lipový květ uvede na divadelní...
-
V Kutné Hoře ožijí středověká tajemství a legendy. České muzeum stříbra představí prostory známé z herního hitu Kingdom Come i kostru psa z doby římské
České muzeum stříbra v Kutné Hoře otevírá brány nové výstavě nazvané Fabulae de...
-
Divokou kachnu, nejdivočejší Ibsenovu hru, uvede Švandovo divadlo
Robert Jašków, Luboš Veselý, Jacob Erftemeijer, Tomáš Petřík, Marie...
Nejčtenější články
- Velký jarní horoskop 2025: Ryby konečně skoncují s konfliktem, Střelci se přestanou komicky vymlouvat
- První manželka Přemysla Otakara II.: Stárnoucí žena vedle mladého krále, který jí nikdy nemiloval
- Jak ušetřit při každém nákupu? Objevte výhody cashbacku s PlnáPeněženka.cz
- Sílu a moudrost květin představí Květnomluva na zámku Loučeň
- Dubnové akce ve středních Čechách: Hrnčířské slavnosti, středověká bitva nebo Velikonoce na zámku
Náš tip
-
Procvičte si nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz
-
Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.
Vaše názory
Jojo, tohle můžu. Na tomto vinobraní jsme byli už několikrát a super akce. Pochutnáte si na burčáčku, ale taky na spoustě hotových vín, takže je to pro každého, ať už preferuje cokoliv. Já třeba burčák moc nemusím. Mám rád pěkně vínečko bílé z pěkné skleničky https://www.artofhome.cz/sklenice-na-vino-2/. I na tom záleží, abyste si tento mok vychutnali se vším všudy...samozřejmě musí být i vhodná atmosféra.
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.