Až 30 procent miminek trpí po narození kojeneckou nebo také tříměsíční kolikou. Ja k u vádějí pediatři, je to jeden z nejčastějších...
Zpět na článekPláče Vaše miminko kvůli bolení bříška? Už nemusí…
Další z magazínu
-
Zdravotní omezení a hubnutí: Zdravě a efektivně lze hubnout i při diabetu, v těhotenství, po porodu či při menopauze
Pro mnoho lidí to znamená nutnost změnit hluboce zakořeněné návyky, což bývá často velmi...
-
Trápí vás záškuby při usínání? S hypnagogickým záškubem má zkušenost skoro každý z nás
Každý z nás se už setkal s momentem, kdy už téměř usínáte a najednou sebou vaše tělo...
-
Cukrovkou trpí každý desátý Čech. Lékařka z říčanské nemocnice varuje před rostoucím trendem a radí, jak včas rozpoznat příznaky
Diabetes patří mezi nejčastější civilizační onemocnění současnosti. V České republice se s cukrovkou...
-
Prvorodičkou ve čtyřiceti letech? Šance na přirozené otěhotnění je nízká, říká lékařka
Žádný vhodný partner do života? Nutnost finančně se zabezpečit? Také třeba touha cestovat, vzdělávat se,...
Nejčtenější články
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Taky ze své zkušenosti vím, co je to tříměsíční kolika :o( je to peklo!!!Nám nejvíce pomáhaly masáže bříška, cvičení nožičkama k tomu jsem já pila fenyklový a kmínový čaj a malé jsem kapala 5 kapiček Espumisanu před každým jídlem.Po týdnu pravidelného užívání se malá v noci o moc zlepšila a asi po třech týdnech bylo po problému. Chce to vydržet a trochu pravidelnosti.
Nás také kolika neminula:( U nás fungovalo toto: Kapičky Espumisan (na zklidnění při záchvatu breku) a pak pravidelně 5 kapek před každým kojením + šumivé zvuky (stáhla jsem si nějaké white noise do telefonu) a chování v klubíčku a tygříkovi. Tak zkuste, třeba něco z toho zabere ;-)
U nás problém s kolikou vyřešil Espumisan. Ještě jsme tedy masírovali a cvičili s nožičkama, případně nahřívali bříško, ale bez kapiček to nikdy nebylo ono.
Co jsem se bavila s kamarádkami, tak nikdy nepomůže jen jedna věc...u nás také pomohlo, když jsem pravidelně dávala Espumisan a k tomu jsme cvičili s nožičkama...střeva se rozhýbaly a plyny šly lépe ven... někomu zas pomáhají masáže nebo teplé obklady.
No nevím,já jsem dávala jenom kapičky Espumisan...pravidelně 5 kapiček před každým kojením...a úplně to stačilo...ale asi záleží,jak to každé miminko prožívá :o( někdo víc někdo míň,každopádně nám Espumisan zabíral perfektně...
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.