Evropský úřad pro bezpečnost potravin (EFSA) vydal zprávu, které znovu potvrzuje to, co vědci a zdravotní odborníci vědí už léta: že aspartam...
Zpět na článekBezpečnost aspartamu opět potvrzena
Další z magazínu
-
Znaménka krásy je třeba je hlídat. Ne vždy dělají radost a jsou neškodná
foto / Freepik Velké množství pih, tmavé skvrny nebo vystouplá mateřská znaménka – za...
-
Čeští vědci popsali mutaci genu, která způsobuje Alzheimera. Je to první krok k tomu, aby mohl vzniknout lék
Celosvětově postihuje Alzheimerova choroba téměř třetinu populace ve věku 85 let a více / foto Freepik Čeští...
-
Zatočte s viry: Několik dobrých rad, jak se na podzim a v zimě bránit nemocem
S podzimními plískanicemi každoročně přichází sezóna viróz a našimi častými...
-
Vláknina ochrání před zažívacími potížemi. Její příjem bychom neměli zanedbávat, říká nutriční specialistka
Denně bychom měli přijmout 25-30 g vlákniny. Přestože jde o živinu, která organismu neposkytuje téměř žádnou...
Nejčtenější články
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
FAQ o aspartamu na stránkách EU http://www.efsa.europa.eu/en/topics/topic/aspartame ano, píše se tam, že aspartam je bezpečný
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.