Na pánve se v žádné kuchyni nepráší. Průměrná hospodyňka totiž svoji pánvičku použije i několikrát denně. Ráno poslouží při přípravě míchaných vajíček, v poledne na ní připravíte řízky a večer palačinky. Pánev zkrátka používáte konstantně. Jak vybrat tu správnou, odolnou a praktickou? Jednoduše. Chtějte keramické pánve.
Co dělá keramickou pánev tak výjimečnou? Díky perfektním vlastnostem a funkční tepelné vodivosti pánev dlouho udrží svoji teplotu a i při teplotním snížení zůstane rozpálená. To je neocenitelné. A hlavně ekonomické: energetická úspora se příznivě odrazí na stavu vaší peněženky.
Povrch keramické pánve je uzpůsoben tak, aby se na něm pokrmy nepřipalovaly. Navíc se nemusíte bát, že ho poškrábete: povrch zůstává pořád stejně hladký. Díky speciálním vlastnostem se nemusíte bát ani čištění a umývání. I ty nejpřipálenejší zbytky jídla z pánve lehce a bez drhnutí odstraníte. Povrch je navíc odolný vůči chemické korozi.
Keramická pánev je perfektně vhodná pro lidi se zvýšenou hladinou cholesterolu. Díky svým vlastnostem totiž umožňuje, abyste smažili jen s minimálním množstvím tuku. To přivítají i notoričtí držitelé diet.
Pánev keramická i pánev WOK je investicí do kultury vaší domácí gastronomie. Skutečně kvalitní pánev vám vydrží i přes deset let, nemusíte se proto bát, že ji budete po měsíci vyhazovat. Neocenitelný pomocník bude připraven pořád.
A jak chutná jídlo připravené na kvalitní keramické pánvi? Vaše chuťové pohárky budou mít pré. Pánev podtrhne přirozenou chuť pokrmu a udělá i z obyčejného vepřového řízku kulinářský zážitek. Už se nebudete muset ostýchat pozvat partu přátel na sobotní oběd.
Kvalitní pánev je investice, která se vám vrátí
Další z magazínu
-
Silvestr je pro zvířecí mazlíčky nocí plnou děsivého strachu. Několik rad, jak jim pomoci
Prosinec bývá pro zvířecí mazlíčky náročný měsíc. Ať už to jsou davy v ulicích,...
-
Okouzlující kvetoucí cibuloviny ve vaší vánoční výzdobě
Vánoce jsou časem pospolitosti a útulného domova. Když je stromeček vztyčený a vánoční světla...
-
Rituály u štědrovečerního stolu: Sudý počet lidí, zasedací pořádek i správně prostřený stůl
Štědrovečerní tabule patří společně s vánočním stromečkem k těm nejdůležitějším symbolům...
-
Péče o řezaný vánoční stromeček: Důležíté je umístění, teplota i vlhkost
Pokud jste zastánci řezaného stromku s vůní jehličí, probereme pár rad, jak ho udržet krásný a...
Nejčtenější články
- O svaté Barboře, ležívá sníh na dvoře. Jaké tradice se vážou k tomuto svátku
- Berani se těší na vosí hnízda, Raci na rohlíčky. Jaké druhy vánočního cukroví jsou slabostí jednotlivých znamení
- Dopis Ježíškovi není nákupní seznam. Jak reagovat na nenaplněné představy, vysvětluje psycholožka
- Velká hvězdná předpověď na prosinec: Co závěr roku přinese Býkům? A proč by se Panny měly zaměřit na spánek?
- Tradice stavění betlému: Jaké základní figurky v něm nesmí chybět a z jaké strany musí přicházet tři králové
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Zrovna jsme investovali do biokeramického nádobí: pánev, hrnec, rendlík u Ety, předtím jsme vařili v titanu, což je také skvělá věc. Protože jsem však měla nádobí již cca 10 let, chtěla jsem vyzkoušet něco nového, když se tak keramický povrch všude doporučuje. Souhlasím s tím, co je výše uvedeno, krásně se nádobí udržuje a nepřipaluje se, mohu ostaním doporučit
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.