Na pánve se v žádné kuchyni nepráší. Průměrná hospodyňka totiž svoji pánvičku použije i několikrát denně. Ráno poslouží při přípravě míchaných vajíček, v poledne na ní připravíte řízky a večer palačinky. Pánev zkrátka používáte konstantně. Jak vybrat tu správnou, odolnou a praktickou? Jednoduše. Chtějte keramické pánve.
Co dělá keramickou pánev tak výjimečnou? Díky perfektním vlastnostem a funkční tepelné vodivosti pánev dlouho udrží svoji teplotu a i při teplotním snížení zůstane rozpálená. To je neocenitelné. A hlavně ekonomické: energetická úspora se příznivě odrazí na stavu vaší peněženky.
Povrch keramické pánve je uzpůsoben tak, aby se na něm pokrmy nepřipalovaly. Navíc se nemusíte bát, že ho poškrábete: povrch zůstává pořád stejně hladký. Díky speciálním vlastnostem se nemusíte bát ani čištění a umývání. I ty nejpřipálenejší zbytky jídla z pánve lehce a bez drhnutí odstraníte. Povrch je navíc odolný vůči chemické korozi.
Keramická pánev je perfektně vhodná pro lidi se zvýšenou hladinou cholesterolu. Díky svým vlastnostem totiž umožňuje, abyste smažili jen s minimálním množstvím tuku. To přivítají i notoričtí držitelé diet.
Pánev keramická i pánev WOK je investicí do kultury vaší domácí gastronomie. Skutečně kvalitní pánev vám vydrží i přes deset let, nemusíte se proto bát, že ji budete po měsíci vyhazovat. Neocenitelný pomocník bude připraven pořád.
A jak chutná jídlo připravené na kvalitní keramické pánvi? Vaše chuťové pohárky budou mít pré. Pánev podtrhne přirozenou chuť pokrmu a udělá i z obyčejného vepřového řízku kulinářský zážitek. Už se nebudete muset ostýchat pozvat partu přátel na sobotní oběd.
Kvalitní pánev je investice, která se vám vrátí
Další z magazínu
-
Co dělat na zahradě v březnu: Pořádek v korunách stromů i příprava zahrádky
První slunečné dny nás začínají lákat na zahrádky, tak si pojďme připomenout, co...
-
Letní cibulovina roku 2025: Pryskyřník asijský je díky široké škále barev potěšením v zahradách
Letní cibulovinou roku 2025 se stal pryskyřník asijský. Tato barevná cibulovitá květina si získala...
-
Vhodná doba k výsadbě keřů či stromků se blíží. Rybíz a angrešt mohou jít do země mezi prvními
Období zimy se pomalu blíží ke konci a pomalu tak nastane vhodný čas výsadby ovocných stromků a keřů....
-
Módní jiřiny: Vysazujte je až pomine riziko mrazů a jejich krásu si užívejte celou sezónu
Jiřiny jsou pravděpodobně hvězdami každé zahrady. Díky svým zářivým barvám a rozmanitosti tvarů...
Nejčtenější články
- Znamení zvěrokruhu a jejich skryté závislosti: Berani hladoví po adrenalinu, Panny se ztrácí v detailech
- Nedělejte vše za své děti a veďte je k samostatnosti. Co z domácích povinností zvládnou podle věku
- Berani to se slovy umí a Váhy jsou nerady středem pozornosti. Jak je na tom s komunikací vaše znamení
- „Vše je možné, když člověk věří svým schopnostem a umí si stanovit priority,“ říká maminka čtyř synů a hlavní sestra říčanské nemocnice
- Že jste podivíni a nemáte rádi lidi? Omyl. Být introvertem má spoustu výhod
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Zrovna jsme investovali do biokeramického nádobí: pánev, hrnec, rendlík u Ety, předtím jsme vařili v titanu, což je také skvělá věc. Protože jsem však měla nádobí již cca 10 let, chtěla jsem vyzkoušet něco nového, když se tak keramický povrch všude doporučuje. Souhlasím s tím, co je výše uvedeno, krásně se nádobí udržuje a nepřipaluje se, mohu ostaním doporučit
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.