Zpříjemněte si život sladkým zákuskem. Šéfkuchař restaurace Pálffy Palác Club Martin Blažek doporučuje jahodové Mille-Feuille z krému Mascarpone, delikátní specialitu, jejíž příprava není nijak náročná.
Zpříjemněte si život sladkým zákuskem. Šéfkuchař restaurace Pálffy Palác Club Martin Blažek doporučuje jahodové Mille-Feuille z krému Mascarpone, delikátní specialitu, jejíž příprava není nijak náročná.
Kávová sedlina má široké využití a do koše rozhodně nepatří. Jde o cenný...
Naše zahrady se budou ještě pár týdnů potýkat s chladným počasím a zahradničit se tím...
Používání agresivních čisticích prostředků v domácnosti může být pro některé...
S tímto častým problémem se setkal snad každý majitel pokojovek. Objevují se fleky, mapy, nebo se...
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.