Zpříjemněte si život sladkým zákuskem. Šéfkuchař restaurace Pálffy Palác Club Martin Blažek doporučuje jahodové Mille-Feuille z krému Mascarpone, delikátní specialitu, jejíž příprava není nijak náročná.
Zpříjemněte si život sladkým zákuskem. Šéfkuchař restaurace Pálffy Palác Club Martin Blažek doporučuje jahodové Mille-Feuille z krému Mascarpone, delikátní specialitu, jejíž příprava není nijak náročná.
odstraňte z velké plochy dlaždici a zasaďte cibulky / foto se svolením iBulb Možná jste se již setkali s pojmem...
Ani během studených měsíců nemusíte věšet péči o vaši zahradu na hřebík / foto Unsplash ...
Koncept tiny house tak zkrátka do světa bydlení přivál svěží vítr / foto Unsplash Minimalismus v...
Nevytápějte domácnost všude stejně / Freepik Příliš vysoká teplota v domácnosti se...
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.