Zpříjemněte si život sladkým zákuskem. Šéfkuchař restaurace Pálffy Palác Club Martin Blažek doporučuje jahodové Mille-Feuille z krému Mascarpone, delikátní specialitu, jejíž příprava není nijak náročná.
Zpříjemněte si život sladkým zákuskem. Šéfkuchař restaurace Pálffy Palác Club Martin Blažek doporučuje jahodové Mille-Feuille z krému Mascarpone, delikátní specialitu, jejíž příprava není nijak náročná.
Cena vodného a stočného se od 1. ledna 2025 zvýší o necelých pět procent. Proč ale zbytečně...
Váš skleník nemusí po hlavní sezóně zůstat prázdný a opuštěný. Zkuste ho...
Lednové úkoly zahrnují zejména péči o stromy , plánování výsevu či...
Prosinec bývá pro zvířecí mazlíčky náročný měsíc. Ať už to jsou davy v ulicích,...
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.