Zpříjemněte si život sladkým zákuskem. Šéfkuchař restaurace Pálffy Palác Club Martin Blažek doporučuje jahodové Mille-Feuille z krému Mascarpone, delikátní specialitu, jejíž příprava není nijak náročná.
Zpříjemněte si život sladkým zákuskem. Šéfkuchař restaurace Pálffy Palác Club Martin Blažek doporučuje jahodové Mille-Feuille z krému Mascarpone, delikátní specialitu, jejíž příprava není nijak náročná.
Chystáte se letos na pěstování bylinek a nemáte úplně jasno v tom, které bylinky mají...
Při rozhodování mezi novostavbou a starší nemovitostí záleží především na...
Po dlouhé šedivé zimě často zatoužíme po barvách, po spoustě barev. Květiny oživí váš...
Jak už samotný název protizánětlivé rostlinky napovídá, dnes bude řeč především o...
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.