V prodejnách Albert můžete nakoupit po celý rok nejen čerstvé ovoce a zeleninu ale i maso nebo pečivo. Kdo vám dá ale skutečnou záruku, že je zakoupené zboží skutečně čerstvé? Zelení agenti, kteří nyní přebírají vládu nad nabídkou ovoce a zeleniny, masa a pečiva! Klíčem k úspěchu agentů je výběr nejlepších dodavatelů a maximálně krátká doba přepravy a skladování.
Zelení agenti vyrazili na cesty po České republice, aby našli ty nejlepší dodavatele ovoce a zeleniny. „Při výběru ovoce a zeleniny pro naše prodejny je kladen důraz především na čerstvost, chuť, barvu a způsob pěstování. Jestliže jeden den jablko visí na stromě u farmáře, do 24 hodin může být u našeho zákazníka. Vždy máme přehled o původu zboží a můžeme zaručit nejen jeho čerstvost ale také vysokou kvalitu,“ dodává David Kureš, Senior Category Manager.
Na stůl se tak zákazníkům bez zbytečného skladování dostanou vynikající česká jablka, hrušky či brambory. Díky zahraničním dodavatelům si zase mohou zákazníci pochutnat na tropickém ovoci, jako jsou pomeranče, banány nebo melouny. Ale ani dovážené ovoce nezůstává ve skladech dlouho a po rozdělení pro jednotlivé prodejny ihned putuje k zákazníkům. „Podíl čerstvých potravin v síti supermarketů je 58%, v hypermarketech je to o něco méně vlivem vyššího podílu suchých potravin a zboží nepotravinového charakteru. V roce 2010 došlo k 4% nárůstu tržeb čerstvých potravin, který byl významně podpořen růstem sortimentu ovoce a zeleniny o 11%“, doplnil David Kureš.
Maso pro gurmány
Pouze pokud je maso čerstvé a kvalitní, může zaručit nezapomenutelný gastronomický zážitek. Proto je maso v Albertu pod neustálou kontrolou využívající nejmodernější technologie. Maso je vždy baleno do ochranné atmosféry, která zaručí jeho bezpečnou přepravu, čerstvost i dostatečnou trvanlivost v zákazníkově chladničce. Aby se maso nemohlo zkazit, je během celého procesu zajišťována také jeho stálá teplota a u mastných výrobků je kontrolováno jejich přesné složení a technologický postup výroby.
Křupavé pečivo po celý den
Nikdo si nechce domů odnášet gumové rohlíky nebo ztvrdlé housky. Proto je také čerstvost u pečiva prioritou. Všimli jste si někdy té vůně čerstvého pečiva v prodejnách Albert? Hned několikrát denně jsou dopékány nejžádanější druhy pečiva tak, aby si zákazník mohl po celý den vychutnat čerstvé, křehké a voňavé pečivo.
Tip na jaro a léto
Sestavte si každý den jídelníček z čerstvého ovoce a zeleniny od Alberta a nechte se inspirovat našimi recepty z Albert magazínu. Váš organismus se bude cítit lehce a dostane se vám dostatečného množství vitamínů a energie z lahodných pokrmů, které provonělo sluníčko.
Kde najdete klíč k čerstvým potravinám?
Další z magazínu
-
Inspirujte se dánskou filozofií hygge: Vědomá relaxace a užívání si malých radostí vám vykouzlí úsměv na tváři
Pohodový přístup k životu, spjatý s pohodlným bydlením a uměním najít si něco...
-
Plesové šaty pro sezonu 2024/2025: Kombinace tradičního vzhledu s moderními prvky
Plesová sezona je každoročním obdobím, kdy se ženy i muži mohou trochu odvázat, zapomenout na každodenní...
-
Na fádní obálku s obnosem zapomeňte. Jak originálně darovat peníze pod stromeček
Chcete někoho ze svých blízkých obdarovat peněžitým dárkem a bádáte nad tím, jak to...
-
Zbylé bílky z pečení: Vyzkoušejte masku, která krásně vyčistí pleť
Do těst většinou přidáváme pouze žloutky a než se nadějeme, hrnek s bílky je plný. Co tedy s nimi, když...
Nejčtenější články
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.