Ať jste gurmány v pravém slova smyslu nebo si jen rádi dopřejete dobré jídlo a pití, jistě vám přijdou vhod pivní speciality Master. Vychutnat si je můžete ve třech lahodných variantách, které potěší vaše smysly a podtrhnou labužnické zážitky. Nejvíce je oceníte v kombinaci s tradiční českou kuchyní, kde doplní širokou škálu gastronomické palety chutí.
Pivní speciality Master jsou výjimečné lahodnou hořkostí snoubící se s karamelovou sladkostí. Kombinace světlého, karamelového a bavorského sladu vytváří u piv Master originální plnou chuť, která se tolik liší od jiných piv. Vychutnat si je můžete hned ve třech variantách – Master Polotmavý 13°, Master Tmavý 18° a Master Zlatý 15°. Každý Master je jiný, každý je však osobitý a jedinečný. Díky originálním chuťovým vlastnostem jsou skvělým doplňkem vysoké gastronomie, v níž si spravedlivě rozdělily své úlohy. Ptáte se jak?
Jiskřivě zlatavá pivní specialita Master Zlatý 15° překvapí výraznou hořkostí a plnou, vyváženou chutí. Jako nejhořčí pivo na trhu jedinečně naladí chuťové pohárky před každou hostinou, a hodí se tedy jako aperitiv. Ideální teplota pro servírování Mastera Zlatý je 8 – 10°C. Smočte své rty v této novince letošního roku a cesta za objevováním překvapivých gastronomických spojení může začít.
Ke zvýraznění samotného jídla gurmánští experti doporučují Master Polotmavý 13°. Jeho hořkost je harmonicky sladěna s karamelovými slady, které udělují pivu nejen velmi osobitou vůni a chuť, ale i jantarovou barvu. Master Polotmavý 13° nejlépe doplní červené maso a steaky a dovolí vyniknout jejich šťavnatosti a jemnosti. Oceníte ho ale také u všech ostatních pokrmů, neboť podtrhne jednotlivé detaily a umocní dojem z celého jídla. Master Polotmavý 13° nejlépe chutná vychlazený na 9–10 °C.
Vrchol celé hostiny pak představuje digestiv s krémovou pěnou a neprostupně tmavou barvou v podobě Masteru Tmavý 18°. Překvapivě lehká a výjimečně plná karamelová chuť pohladí na jazyku a stane se lahodnou tečkou za chvílemi strávenými v příjemné společnosti. Master Tmavý 18° nejvíce vynikne při teplotě 10–12 °C.
Pivní speciality Master si tak můžete vychutnat při jakékoli příležitosti, kdy chcete na okamžik zastavit čas a dopřát si chvíle pohody se svými blízkými. Už jste vyzkoušeli třeba pečenou kančí kýtu s bylinkami, sabayonem z polotmavé varianty Mastera? Nebo dušenou roštěnou na pivě Master se špekovými knedlíky? Vyzkoušejte naše recepty, které jsou kořeněné špetkou tajemství z piv Master.
Tak na zdraví a dobrou chuť!
Pivní speciality Master, to je gurmánský zážitek pro každého
Další z magazínu
-
Móda pro aktivní maminky: Jak během zimy skloubit styl s praktičností
Zima může být pro maminky, které se chtějí cítit pohodlně, ale zároveň i stylově, výzvou....
-
Hygge styl v zimě: K hřejivému a útulnému domovu vám stačí jen pár věcí, které vás rozhodně nezruinují
Dánský koncept hygge je ideální způsob, jak si zimu užít naplno, i když ji vyloženě...
-
Vlasy ve zralém věku: Dlouhé vlasy ani šediny nejsou tabu. Důležitá je kvalita a úpravu vlasů, říká kadeřník
Vlasy ve zralém věku mohou ztrácet svou sílu, lesk a hustotu. Na jejich vzhledu se podepisují změny...
-
Zimní outfity pro různé postavy: Zdůraznit tak můžete přednosti a minimalizovat nedostatky
Zima je krásné, ale pokud jde o módu, tak zároveň i náročné období. Ať už máte postavu...
Nejčtenější články
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.