Tato kuchařka vám dokáže, že i z „obyčejného“ chleba můžete vytvořit nápaditá a chutná jídla, kterými rodinu u večerního stolu ohromíte. Poradí, jak upéct chleba, houstičky a další druhy pečiva, ale také ukáže spoustu dalších variací – plněné chleby, chléb na sladko apod. Máte-li křupavý, ještě teplý a voňavý chléb, je snadné proměnit jej v pochoutku, stačí jen pár čerstvých surovin…
„Chleba s něčím k večeři“ je pro mnoho zaměstnaných žen způsob, jak připravit všední večeři pro rodinu rychle a bez velké námahy. Milena Volfová vám ve své kuchařce dokáže, že i z obyčejného chleba můžete vytvořit nápaditá a chutná jídla, kterými rodinu u večerního stolu ohromíte.
Poradí, jak upéct chleba, houstičky a další druhy pečiva, ale také ukáže spoustu dalších variací – plněné chleby, chléb na sladko apod.
A napadlo by vás, že i koupený nebo včera upečený chléb můžete použít jako výchozí surovinu pro přípravu koláčů, cheesecaků a dalších lahůdek?
Z obsahu:
Tip redakce:
Zkuste si upéct třeba tymiánový chléb. Recept naleznete ZDE!
● O chlebu ● Chleby a houstičky ● Toasty a sendviče ● Pomazánky ● Chuťovky a rychlovky ● Sladkosti ● Chléb ve světě ● Chlebové speciality a netradiční chleby ● Vaříme z chleba
O autorkách
Milena Volfová
Milena Volfová je jednou z nejlepších foodstylistek u nás. Pracuje pro časopisy (začínala v Praktické ženě, pak Apetit, Marianne a Marianne Bydlení, Elle), podílela se na přípravě kuchařek Jitky Rákosníkové, Kluků v akci, S Italem v kuchyni, je i „dvorní foodstylistkou“ nakladatelství Smart Press. Kuchařka o chlebu je její knižní prvotinou – a hned v ní ukazuje, jak bohatou má sbírku báječných, chutných a snadných receptů.
Alena Hrbková
Alena Hrbková patří k nejlepším českým fotografům jídla. Fotí ho pro reklamu (časopis řetězce Albert), pro časopisy (Apetit, Elle, Marianne a Marianne Bydlení, Můj dům a další), nafotila i mnoho kuchařek (kuchařky Jitky Rákosníkové, kuchařka restaurace Kampa Park, Kluci v akci, nyní nová kniha Zdeňka Pohlreicha „Prostřeno bez servítků“, 12 knih pro německý knižní trh). Vytvořila také fotografie pro několik kuchařek nakladatelství Smart Press (Biokuchařka Hanky Zemanové, edice Jídlo jako lék).
Obchodní informace
Formát 172 x 240 m, pevná vazba,
299 Kč
ISBN 978-80-87049-32-7
Vyšlo 19. října 2010
Nakladatelství Smart Press vydává úspěšné původní české kuchařky s výjimečnou grafickou úpravou a atraktivními fotografiemi, z nichž mnohé se staly bestsellery: Biokuchařka a BioAbecedář Hanky Zemanové, Kuchařka pro dceru Jany Zatloukalové (bestsellerem již po třech týdnech prodeje), její pokračování Vánoční Kuchařka pro dceru, Kuchařka Zpátky domů Hanky Michopulu (vyšla již ve dvou vydáních), Olivová, Mořská a Sladkovodní kuchařka z edice Jídlo jako lék.
Vydává nakladatelství Smart Press, s. r. o.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.