Tropické léto se "zasloužilo" o brzkou sklizeň vína, a tak se letošní burčák objevuje na pultech už nyní.
Poslechněte si rady od someliéra Otakara Novotného, jak si burčák správně vychutnat!
Tropické léto se "zasloužilo" o brzkou sklizeň vína, a tak se letošní burčák objevuje na pultech už nyní.
Poslechněte si rady od someliéra Otakara Novotného, jak si burčák správně vychutnat!
Pohodový přístup k životu, spjatý s pohodlným bydlením a uměním najít si něco...
Plesová sezona je každoročním obdobím, kdy se ženy i muži mohou trochu odvázat, zapomenout na každodenní...
Chcete někoho ze svých blízkých obdarovat peněžitým dárkem a bádáte nad tím, jak to...
Do těst většinou přidáváme pouze žloutky a než se nadějeme, hrnek s bílky je plný. Co tedy s nimi, když...
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.