Intolerance, nesnášenlivost, alergie na potraviny, citlivost na lepek, celiakie… Přibližně pětina populace má problémy s jídlem. Řeší, co jíst, aby jim po jídle nebylo špatně. Je to velmi omezující. Lidé věnují velké množství energie, aby se vyhnuli problematickým složkám a žijí v neustálém stresu, jestli nesní něco nevhodného a neudělá se jim špatně.
Babinet.cz /
Magazín /
Zdraví /
Audio: Rozhovor s odborníky o přecitlivělosti na potraviny a jejich složky
Audio: Rozhovor s odborníky o přecitlivělosti na potraviny a jejich složky
Další z magazínu
-
Jak stres, stárnutí a nemoci mění naši mysl vysvětluje primář neurologického oddělení
Mezi nejčastější neurologická onemocnění patří cévní mozková příhoda,...
-
V Nemocnici v Ostravě-Vítkovicích zastávají ženy sedm primářských postů
Ve zdravotnictví tvoří ženy převážnou část zaměstnanců, avšak dlouho nebylo samozřejmostí, že by...
-
Příznaky hormonální nerovnováhy: Noční pocení, vynechání menstruace a ochlupení na tváři
Víte, proč vám mohou najednou růst chlupy na hrudi či na zádech? Z jakého důvodu vás trápí...
-
Jak po zimě rozhýbat ztuhlé klouby, radí lékárnice Erika Hrudíková
S příchodem chladného počasí začínají klouby často protestovat – tuhnou, bolí a omezují...
Nejčtenější články
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.