Intolerance, nesnášenlivost, alergie na potraviny, citlivost na lepek, celiakie… Přibližně pětina populace má problémy s jídlem. Řeší, co jíst, aby jim po jídle nebylo špatně. Je to velmi omezující. Lidé věnují velké množství energie, aby se vyhnuli problematickým složkám a žijí v neustálém stresu, jestli nesní něco nevhodného a neudělá se jim špatně.
Babinet.cz /
Magazín /
Zdraví /
Audio: Rozhovor s odborníky o přecitlivělosti na potraviny a jejich složky
Audio: Rozhovor s odborníky o přecitlivělosti na potraviny a jejich složky
Další z magazínu
-
Nespavost i zástavy dechu. Poruchy spánku mohou způsobit infarkt i duševní onemocnění
Strávíme jím až třetinu svého života a patří mezi naše základní potřeby. Řeč je o...
-
Silné krvácení, brnění končetin nebo rozmazané vidění. Obtíže v klimakteriu, u kterých zpozorněte
O nepříjemnostech, jako jsou návaly horka, prudké změny nálad, zhoršená kvalita pleti nebo vlasů či...
-
Mozek pod vlivem: Suchý únor a vliv alkoholu na nervovou soustavu hodnotí lékařka z říčanské nemocnice
Každoroční iniciativa „Suchý únor“ neslouží jen k tomu, aby motivovala k omezení či...
-
Pigmentové skvrny: Proč vznikají a jak s nimi bojovat
Pomalými krůčky se blíží jarní období, kdy se s chutí budeme vystavovat hřejivým...
Nejčtenější články
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.