Pražské obchodní centrum Quadrio dnes slavnostně otevřelo svoji gastro zónu nové generace. Ta prošla během léta, za nepřerušeného provozu, rozsáhlou rekonstrukcí, tak, aby mohla zákazníkům nabídnout stravování hodné 21. století. OC Quadrio odstartovalo provoz gastro zóny otevřením čtyř nových restaurantů, které se v ní premiérově představily a jenž si kladou za cíl dopřát zákazníkům autentické kuchyně nejrůznějších koutů světa, lokální i tradiční pokrmy, vždy čerstvé suroviny a kvalitní servis. V gastro zóně OC Quadrio se tak nyní zákazníci mohou setkat s restaurantem Spicymama, inspirovaným asijskou kuchyní, mezinárodním veganským řetězcem Loving Hut, originální indickou restaurací Bombay Express a tradičním McDonald´s, zahrnující i oblíbené McCafé.
Nové restaurace zároveň jedinečně doplnily francouzskou kavárnu Creperie a koncept čerstvé středomořské kuchyně Vapiano, které gastro zónu obchodního centra rozšířily během srpna. OC Quadrio díky svým rozmanitým restaurantům nyní odpovídá, jak požadavkům na gastronomii nové generace, tak splňuje očekávání na kulinární vyžití v obchodním centru v srdci pražské metropole i samotné Evropy. Součástí gastro zóny jsou i nové komfortní zákaznické toalety a zázemí pro personál.
Quadrio gastro zóna však se svojí expanzí nekončí a do konce roku plánuje vstup další značky. Tou se stane koncept zdravého stravování Delmart, který zde otevře, jednak své největší bistro v ČR, čítající plochu téměř
„Jsme potěšeni, že se nám v OC Quadrio podařilo v krátké době realizovat natolik výraznou přeměnu, a to bez přerušení provozu centra. Druhé nadzemní podlaží jsme proměnili na gastro zónu, která spolu s ostatními gastro nájemci centra nabídne návštěvníkům velice pestrou škálu možností stravování. Reagujeme tím na potřeby a očekávání našich návštěvníků a světové trendy v gastronomii i provozu obchodních center, které jednoznačně směřují k rozšiřování nabídky jedinečných druhů značek i stylů stravování. OC Quadrio a jeho nová gastro zóna je další z našich projektů, kde můžeme zákazníkům dopřát servis i kvalitu služeb té nejvyšší možné úrovně,“ říká Petr Brabec, Vedoucí oddělení asset managementu obchodních center realitní skupiny CPI Property Group, vlastníka OC Quadrio.
Strategická poloha OC Quadrio láká restauranty i zákazníky
Nové restauranty vstupující premiérově do OC Quadrio oceňují především ideální polohu obchodního centra, v kombinaci s jeho jedinečným, až futuristickým architektonickým ztvárněním. "Jsme rádi, že naši čtvrtou pobočku Bombay Express otevíráme právě v obchodním centru Quadrio. Věříme, že náš koncept indického jídla v příjemné atmosféře zaujme i ty, kteří nás zatím ještě neznají. Zakládáme si na kvalitě ingrediencí při přípravě našich jídel, ať už se to týká používání čerstvého kuřecího a jehněčího masa nebo sezónní zeleniny. Zákazníci se mohou těšit na oblíbené pokrmy především ze severní části Indie, ale i dalších regionů. Nebude chybět ani pestrá nabídka tradičních indických placek, které připravujeme v autentické peci tandor,“ říká Santosh Rana, jednatel restaurantu Bombay Express.
Své nadšení z nově otevřené provozovny neskrývá ani zástupkyně McDonald´s Zuzana Svobodová, podle níž tvoří spojení OC Quadrio s restaurantem McDonald´s dokonalou symbiózu. „Jsme potěšeni, že díky OC Quadrio máme další příležitost nabídnout zákazníkům své 60leté zkušenosti se stravováním, a to přímo v centru metropole. Chutné burgery z poctivých surovin, legendární čtvrtlibrák bez lepku, světově proslulé hranolky nebo lahodné dezerty z naší kavárny McCafé - to je jen krátký výčet produktů, ze kterých si mohou zákazníci vybrat,“ dodává Svobodová.
OC Quadrio rozdá stovky kulinárních dárků
Nově otevřenou gastro zónu oslaví OC Quadrio společně se zákazníky! V týdnu od 26. září do 1. října plánuje obchodní centrum rozdat svým zákazníkům stovky dárků, a jak jinak než v kulinárním duchu.
„OC Quadrio, díky své strategické poloze v centru Prahy, vnímáme jako jedinečné místo, kde se na jednu stranu potkávají na obchodní i soukromá setkání lidé pracující či bydlící v okolí, na stranu druhou je tato lokalita vyhledávána turisty z celého světa, kteří sem míří za kvalitními značkami a rovněž se nebojí ochutnávat a zkoušet nové kuchyně. I to byl jeden z hlavních důvod, proč jsme se rozhodli pojmout naši gastro zónu v takto kosmopolitním stylu,“ říká Pavel Ebr, Asset manager realitní skupiny CPI Property Group, vlastníka OC Quadrio a pokračuje: „Stravování, vaření a gastronomie jako celek tvoří nedílnou součást našich životů. Jsme gurmány, rádi zkoušíme a ochutnáváme nové způsoby stravování i exotické pokrmy. To vše totiž představuje životní styl, kterým se ubíráme. Právě přes gastronomii máme šanci se potkat s přáteli a rodinnými známými, které běžně nevídáme, rozvíjet společenské kontakty, vyměňovat si zážitky a zkušenosti, seznamovat se s novými lidmi, což je v dnešním přetechnizovaném světě, kde sociální sítě a chytrá zařízení nahrazují běžnou komunikaci, stále obtížnější. To byl další z důvodů, proč jsme se rozhodli pro nové pojetí naší gastro zóny, od které si slibujeme, že může lidem sloužit jako ideální meeting point,“
OC Quadrio a jeho gastro zóna nové generace dokazuje, že jde s dobou, sleduje trendy a vychází vstříc zákazníkům i moderním metodám stravování a zároveň respektuje jedinečnou osobnost každého návštěvníka. Exotické chutě, vůně kávy, ale i nádech Středozemního moře nebo tradice a koncept rychlého stravování – přesně tak vypadá gastro zóna vytvořená na míru každému zákazníkovi, bez ohledu na věk, vzdělání, zájmy či národnost. I rutina v podobě obědu či večeře se může změnit na gastronomický ceremoniál.
----------------------------------------------------------------
Na projektu se dále podílely společnosti Jakub Ciegler Architekti a.s. (architekt), Metrostav a.s. (generální dodavatel), Este Design & Consulting, s. r. o. (projekt management), Obermeyer Helika a.s. (generální projektant) a Wellen a.s. (kreativní agentura).
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.