Jaroměřická mlékárna, výrobce tvarohu, sýrů a pomazánkových másel, přichází s novým projektem, kterým je první český foodblog zaměřený na přípravu jídel bez nežádoucích „éček“. Cílem je přesvědčit veřejnost, že zdravý životní styl, ke kterému svačiny určitě patří, není žádná věda. Recepty na blogu jsou převážně jednoduché a časově nenáročné. Zdůrazňují využití konkrétních zdravějších ingrediencí v běžných pokrmech. Dvorním dodavatelem surovin je Jaroměřická mlékárna.
„Blog odpovídá filozofii Jaroměřické mlékárny,“ říká Bedřich Štecher, majitel a ředitel Jaroměřické mlékárny, a dodává: „V Jaroměřicích nad Rokytnou sázíme na kvalitní suroviny a tradiční výrobní procesy. Mléko kupujeme jen od místních farmářů a nepoužíváme žádné konzervanty, umělá barviva ani sladidla. Naše výrobky jsou poctivé a české. Věříme, že lidé takovýmto produktům budou dávat přednost stále častěji.“
Obaly výrobků Jaroměřické mlékárny jsou označeny logem CEFF (Certified E-Friendly Food). Většina zdejších produktů se pyšní oceněním „Klasa A“ a smetanový sýr Fénix i Archivní sýr dokonce titulem „Regionální potravina“ kraje Vysočina, který uděluje ministr zemědělství těm nejkvalitnějším lokálním produktům. Více na www.mlekarna.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.