Babinet.cz  /  Recepty  /  Předkrmy  /  Ideální a nenáročná chuťovka k pivu? Falešný tatarák z brambor

Ideální a nenáročná chuťovka k pivu? Falešný tatarák z brambor

26.8.2021 - AndreaP.

Kdo by v našich krajích neznal úplně obyčejnou topinku? Jedná se o krajíc chleba, který je opečený nasucho nebo na rozpáleném sádle či oleji. Topinka se klasicky podává solená a lehce potřená česnekem. Může se podávat i s jinými přílohami, např. masovou směsí, tatarským biftekem, sázeným vejcem apod. My si jí dnes připravíme s falešným tatarákem.

(ilustrační fotografie: Pixabay)

Potřebujeme :

  • 4 středně velké brambory uvařené ve slupce
  • 1 dl oleje
  • 5-6 lžic kečupu, sůl
  • sladká i pálivá paprika
  • 3 stroužky česneku
  • 1 větší cibule
  • worchester
  • pepř

 

Brambory oloupeme a jemně postrouháme, cibuli na drobno nakrájíme, rozetřeme česnek a vše promícháme dohromady s ostatními přísadami.

Mažeme na topinky.

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Vložit komentář

Další recepty

Náš tip