Babinet.cz  /  Recepty  /  Předkrmy  /  Ďábelská topinka

Ďábelská topinka

28.12.2018 - AndreaP.

Sladká chuť kam se podíváte. Po Vánocích jsme jí asi plní. Naštěstí se blíží Silvestr, a ten je zase trošku o jiných chutích, i když mnozí z nás nevynechají ani to cukroví. Co takhle pořádnou ďábelskou topinku?

Potřebujeme :

  • 4 krajíce chleba
  • 4 krůtí (kuřecí) prsa
  • pepř
  • sůl
  • česnek

 

  • kečup, tatarka, chilli koření

 

Na rozpálené pánvi si nejprve uděláme z krajíců chleba topinky, které poté osolíme a řádně počesnekujeme.

Naklepeme krůtí (či kuřecí) prsní řízky, osolíme a popepříme z obou stran. Opečeme na rozpáleném oleji.

Mezitím si připravíme omáčku - smícháme v poměru 1:1 kečup s tatarkou a dle chuti přidáme chilli koření (jedná se přece o ďábelské topinky, ostré to být musí).

Hotové plátky masa položíme na topinku a zalijeme připravenou omáčkou.

Dle chuti můžeme ozdobit i zeleninou či strouhaným sýrem.

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Vložit komentář

Další recepty

Náš tip