Slastně zmrzlá novinka
Světová zmrzlinová značka Häagen-Dazs uvedla na trh další novinku. Tentokrát jde o kokosový přírůstek s tradičně originálním názvem Coconut Macaroon. Nová zmrzlá lahůdka v sobě spojuje delikátní chuť kokosovo-mandlových makrónků a smetanově husté kokosové zmrzliny.Häagen-Dazs je luxusní zmrzlina, považovaná znalci ve více než sedmdesáti zemích světa za skutečnou pochoutku. Vychutnejte si i Vy zmrzlý svět lahodných chutí a prvotřídních surovin.
Coconut Macaroon?
Vězte, že jde kokosový makrónek, tedy sušenku, jejímž základem jsou mleté mandle a sušený kokos. Původ slova hledejte v Itálii. Sušenkové těsto má totiž stejnou barvu, jako těsto na maccherone, regionálně označované také jako maccarone, tedy makaróny - duté, silnější sestřenice špaget.
Zmrzliny Häagen-Dazs jsou mistrovskou kompozicí prvotřídních surovin a přitom neobsahují konzervační látky ani umělá barviva a emulgátory - jen čisté potěšení s minimem obsaženého vzduchu. Dokonale vyvážená kompozice kvalitních surovin, spolu s náročnou, více než dvacetistupňovou kontrolou jakosti, tak v duchu té nejlepší tradice řemeslné dokonalosti zaručuje vrcholný chuťový požitek, lžičku po lžičce.
U nás je zmrzlina Häagen-Dazs k dostání v jedenácti různých chutích v půllitrových kelímcích ve vybraných supermarketech a hypermarketech po celé ČR za cenu kolem 149,- Kč. Nebo jako luxusní pohár "s sebou" - zatím v jediné zmrzlinárně Häagen-Dazs v pražské Karlově ul. č. 20.
Další recepty
-
Kuřecí kari s ananasem: Exotická symfonie chutí na talíři
Představte si kulinářský výlet do exotických krajin, aniž byste museli opustit pohodlí domova. Tento recept...
-
Milujete rychlý fast food? Kuřecí stripsy krok za krokem zvládne hravě doma i začátečník
Jak se všeobecně ví, muži dokážou v kuchyni leckdy kouzlit, ne nadarmo je většina šéfkuchařů...
-
Chalupářský boršč: Selská pochoutka s klobásou
Boršč je hustá polévka, která patří k ruské, ukrajinské i polské klasické...
-
Rybí filé na česneku. Rychlý a snadný pokrm, který ocení i děti
Ryby jsou nezbytnou součástí jídelníčku každého člověka, což je věc již všem známá....
Oblíbené recepty
- Velký pátek v kuchyni. Tradice velí půst, co si tedy k jídlu připravit?
- Jednoduché recepty s vařenými vejci aneb jak využít zbylá velikonoční vajíčka
- Oblíbený recept našich babiček? Pampeliškový sirup, který nesměl chybět v žádné domácnosti
- Stonky plné chuti: Rebarbora jako inspirace pro každého kuchaře
- Co k obědu na Škaredou středu? Potrhané bramboráky!
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)