Babinet.cz  /  Recepty  /  Drůbeží nebo vepřové plátky

Drůbeží nebo vepřové plátky

9.2.2006 - Redakce Babinet
  • drůbeží nebo vepřové plátky
  • šlehačka (smetana ke šlehání)
  • sůl
Naklepané vepřové nebo kuřecí plátky (můžete použít i hovězí) kladu na oloupané, pokrajené brambory. Řádně osolím a zaliji šlehačkou (tak, aby vše bylo potopené). Pokud máte rádi ostré, přidejte trochu cayenského pepře. Ale lepší je to bez. Pečeme v troubě 50 minut přiklopené a pak 10 odkryté. Nemá to chybu.

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz