Babinet.cz  /  Recepty  /  Huťka

Huťka

22.11.2005 - Redakce Babinet
  • 1 slepice
  • 4 lžíce másla
  • 2 lžíce hladké mouky
  • sůl
  • vývar
  • 1 cibule
  • 2 lžíce křenu
  • 2 lžíce jemně nasekaného
  • kopru
  • 1 hrnek smetany
Naporcovanou slepici osolíme, opepříme a opečeme na másle. Přidáme drobně nakrájenou cibulku, zalijeme vývarem a dusíme pod pokličkou. Měkkou slepici vyjmeme, šťávu zahustíme, zalijeme smetanou, přidáme křen a sekaný kopr a povaříme.

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz